Ce-nu-stiai-despre-paduri-si-copaci

Ce nu stiai despre paduri si copaci?

0 Shares
0
0
0

Ce-nu-stiai-despre-paduri-si-copaciDaca esti o persoana iubitoare de natura, cu siguranta te-ai muta chiar acum in vecinatatea unei paduri. Daca esti din capitala, sa stii ca se poate!

Gasesti apartamente noi de vanzare in Bucuresti, in Greenfield Residence – cartierul imbratisat de padure. Cel mai important aspect este ca, traind in acest cartier, te vei bucura de un echilibru perfect intre o viata sanatoasa si una dinamica, urbana, tipica unei capitale europene.

De ce trebuie sa pretuim padurea? Padurile aduc numeroase beneficii, adapostesc jumatate din speciile care traiesc sub pamant, ajuta la incetinirea incalzirii globale deoarece retin carbonul, ne apara de precipitatii masive dar si de seceta asigurand un echilibru perfect al umiditatii din aer si nu in ultimul rand ne imbogatesc spiritual.

O padure are un rol important in influentarea climei. In multe parti ale lumii, tot mai multe paduri sunt defrisate in scopuri agricole si sunt exploatate abuziv. Padurile trebuiesc reimpadurite inainte ca arborii sa fie taiati. Padurile sanatoase care isi pastreaza densitatea naturala ne  pot ajuta sa facem fata schimbarilor climatice.

Despre copaci, stiai ca acestia cresc mai repede cand sunt tineri? Totusi, aceasta crestere incetineste pe masura ce ajung la maturitate. Pentru a spori stocarea de carbon, taierile ar trebui sa se faca dupa ce rata de crestere anuala scade sub media ratei de crestere.

Iata ca rolul unei paduri in viata noastra este unul esential, de care nu ne putem lipsi. Locuind langa o padure este sansa ta sa duci o viata sanatoasa. Beneficiaza de toate aceste avantaje, alege unul din apartementele de 2 sau 3 camere din Greenfield.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like