Ce poti sa faci intr-un sejur in Cancun?

Ce poti sa faci intr-un sejur in Cancun?

0 Shares
0
0
0

Daca esti in cautare unui sejur Cancun si nu stii ce vei face dupa ce ajungi aici noi iti recomandam sa te calmezi si sa citesti articolul. Ai atat de multe lucruri pe care le poti face aici incat nici nu este cazul sa te agiti sau sa te panichezi. Cu siguranta daca ajungi in Cancun, concediul tau va fi unul oricum, mai putin plictisitor.

Daca inca nu ai gasit o oferta buna care sa te avantajeze pentru un sejur in Cancun, click aici si le vei vedea cu siguranta. Ai cele mai bune oferte raportate la pret si calitate si te vei distra perfect cu siguranta.

In Cancun viata are o alta culoare. Din 50 in 50 de metri un mexican simpatic care vorbeste engleza, pentru ca in Cancun esti in singurul lor din Mexic in care poti gasi vorbitori de limba engleza in randul localnicilor, va veni cu foart emulte oferte. Ai acolo de la inchirierea unor masini pana la tururi in zona, poti sa alegi sa inoti alaturi de delfini sau sa faci scuba, sa mergi sa vizitezi parcurile acvatice renumite in zona sau sa fii insotir la shopping in Cozumel. De asemenea, poti gasi o tura de zi in Mexico City care se afla la doar 2 ore distanta de mers cu avionul.

Daca vrei sa inchiriezi o masina in Cancun, este bine sa studiezi toate ofertele deoarece acestea pot fi variate, pe cand celelalte tururi si activitati un preturi standard sau preturile variaza foarte putin.

Daca ai ajuns in Cancun te poti duce si pana la mall-ul Isla unde poti sa intri in apa impreuna cu delfinii care te vor pupa sigur pe obraz, moment pe care un fotograf atent il va imortaliza. Daca vrei sa calaresti delfinii atunci mai bine mergi la Xel Ha.

Cancun se afla in varf, preturile sunt destul de mari iar serviciile sunt pe masura. Putem spune ca totul este perfect aici, iarba este taiata la milimetru si totul se prezinta impecabil. Daca totusi vrei sa ajungi in Mexic si sa vezi atmosfera unica din acest oras dar nu ai timp sau nu iti permiti ai totusi atatea alternative. Cancunul este primul insa a atras o dezvoltare considerabila a litorulului care acum se numeste Costa Maya, acesta fiind numele de scena.

Nu departe de Cancun, undeva in largul marii poti gasi Isla Mujeres. Pe aceasta insula preturile sunt mici si aici stau de fapt tinerii care nu isi permit sa ajunga in Cancun. Vei gasi aici cu siguranta si atmosfera mexicana cu bodegile celebre. Ajungi intr-un loc colorat si foarte cool totodata. In zona de nord a insluei vei gasi una dintre cele mai cunoscute plaje din Costa Maya si anume Playa los Cocos sau plaka palmierilor. Aici ai cele mai multe imagini vedere: marea este verde, plaja este alba si vei cocotieri pretutindeni. Aici nu sunt foarte multe sezlonguri cu umbrela iar nisipul alb si fin ar trebui sa iti fie de ajuns umbra fiind asigurata de cocotieri.

0 Shares
You May Also Like