Ce sa alegi, Android sau iOS?

0 Shares
0
0
0

Ce-sa-alegi-Android-sau-iOSMulta lume se intreaba ce fel de gadget poate fi ales atunci cand cumpara un telefon mobil de la magazin iPhone Bucuresti sau o tableta.

Intrebarea este care dintre acestea este varianta mai buna, daca sistemul de operare Android sau iOS poate fi potrivit pentru o anumita categorie de utilizatori.

In functie de ceea ce tu iti doresti, poti sa pui in balanta aceste doua varainte si sa alegi in deplina cunostinta de cauza gadgetul pe care il vrei pentru tine. Sistemul de opersre iOS conceput de compania Apple este unul mai restrictiv decat Android, cel din urma fiind unul open source.

Acest lucru inseamna ca utilizatorii de iPhone sau iPad au posibilitatea de a instala in memoria dispozitivelor lor doar anumite aplicatii ce trebuie folosite numai in acest sistem de operare.

iOS si Android au in comun unele aplicatii ce se pot instala in cadrul lor, dar ele au anumite particularitati in functie de dispozitivul utilizat. Majoritatea aplicatiilor oferite in cadrul platformelor Apple Store si Google Play sunt oferite gratuit celor care vor sa le foloseasca, insa unele necesita plata unei sume de ani pentru a putea fi folosite.

In plus,  aplicatiile oferite gratuit utilizatorilor pot fi personalizate si imbunatatite prin achizitionarea unor pachete de optiuni suplimentare.

Exista acum aplicatii dedicate unor diverde tipuri de operatiuni pe care le pot desfasura utilizatorii de tehnologie.

Unii dintre ei pot sa doreasca editarea unor documente sau doar citirea lor, insa au nevoie de aplicatii care sa ii ajute sa faca acest lucru in cele mai bune conditii de lucru.

Gadgeturile de acest tip trebuie si ele sa fie protejate de pericolele cibernetice care ne pandesc in orice clipa, deoarece accesarea unor anumite linkuri sau chiar site-uri se poate dovedi nociva pentru telefonul sau tableta folosita de fiecare dintre noi.

Virusii informatici care  infecteaza dispozitivele mobile au devenit o realitate in zilele noastre si trebuie sa stim cum ne putem proteja impotriva lor, in orice conditii am utiliza un smartphone sau o tableta, atat cu sistem  de operare Android, cat si cu sistem de operare iOS.

Gadgeturile sunt dispozitive folosite acum in multe scopuri si ne ajuta sa rezolvam numeroase probleme pe care le intampinam. Cele care au sistem de operare Android sunt in general mai versatile si mai flexibile deoarece permit instalarea a numeroase aplicatii din diverse categorii.

Poti edita documente si chiar ai posibilitatea de a deschide multe tipuri de fisiere cu un gadget care are sistem de operare Android. El se poate actualiza in mod constant, cu conditia ca acel dispozitiv sa aiba configuratia optima pentru aceasta operatiune.

In plus, sistemul Android include pe multe dispozitive si multe aplicatii preinstalate folosite in multe operatiuni. Acestea nu pot fi dezinstalate, ci doar dezactivate de pe acel dispozitiv pe care ele se afla.

Alegerea unui gadget trebuie sa tina seama si de aceste criterii, astfel incat tu sa iti poti da seama ce poti cumpara cu bugetul pe care il ai la dispozitie in acest scop. Astfel, esti sigur ca faci cea mai buna alegere de fiecare data.

0 Shares
You May Also Like