Ce-stim-despre-telefoanele-Nokia

Ce stim despre telefoanele Nokia?

0 Shares
0
0
0

Ce-stim-despre-telefoanele-NokiaDespre telefoanele Nokia stie toata lumea ca la inceputul anului 2000 erau cele mai performante si cele mai renumite telefoane de pe piata.

La vremea respectiva, 9 din 10 oameni in momentul in care isi doreau achizitionarea unui telefon mobil, alegeau fara dubii Nokia.

Dupa cum am spus, inceputul anilor 2000 era perioada in care Nokia ajungea in varf in ceea ce priveste vanzarea de telefoane mobile. Ei produceau cele mai bune telefoane, si cand spunem cele mai bune telefoane ne gandim la un Nokia 3310 de exemplu care probabil a fost cel mai bun telefon fabricat de celebra marca finlandeza la acea perioada. Sau de ce nu un Nokia 5110, sau un Nokia 1100, care la vremea respectiva erau foarte apreciate.

Daca stam sa ne gandim mai bine si sa ne amintim de telefoanele din perioada respectiva, ca rivali pentru Nokia putea aminti Motorola sau Alcatel, Siemens, sau Sony Ericsson si chiar si Samsung. Era o perioada in care aceste marci de telefoane se vindeau cel mai mult.

Desigur, Nokia era lider in ceea ce privea productia de telefoane, dar si referitor la calitatea acestora. Chiar daca si atunci era o concurenta mare in ceea ce priveste producerea si vanzarea de telefoane mobile, tot nu cred ca era o asa mare concurenta cum este acum, probabil pentru ca nici nu era o lupta in doi la fel cum este acum intre Samsung si Apple, pentru ca in acea perioada primii erau cei de la Nokia, iar locul doi era la mare distanta.

Telefoanele din acea perioada erau foarte rezistente la impact si la cazaturi. Atunci in momentul in care iti scapai telefonul pe jos nu trebuia sa iti fie frica pentru ce se poate intampla pentru ca stiai ca telefonul iti va functiona fara probleme.

In zilele noastre in cazul in care ai scapat telefonul pe jos, sunt sanse foarte mari ca display-ul sau touchscreen-ul sa fie spart sau crapat, ceea ce necesita o mica investitie.

Desigur, cea mai buna idee ar fi aceea ca in momentul in care iti cumperi un telefon sa ii lipesti pe ecran un geam de protectie, pentru ca in cazul impactului cu solul se va sparge geamul iar ecranul va fi protejat. De asemenea, ar fi bine si sa te gandesti la o husa pentru telefonul tau, iar in cazul in care iti vei proteja dispozitivul atat cu husa cat si geam de protectie, acesta are sanse foarte mari sa nu pateasca nimic atunci cand il scapi pe jos sau il lovesti.

Daca ai un telefon Nokia care nu mai functioneaza la parametrii optimi, trebuie sa cauti un service profesionist unde se executa cele mai bune reparatii Nokia, pentru remedierea cat mai rapida a problemei.

Trebuie stiut faptul ca telefoanele, atat Nokia cat si telefoanele produse de catre alte marci de pe piata, se pot defecta si datorita utilizatorului dar pot sa intampine si probleme tehnice. Daca problemele cauzate de utilizator le-am amintit si anume ca se poate sparge ecranul din neglijenta, sau zgarietrile sa fie prezente pe telefon, problemele tehnice ar fi legate de sistemul de operare instalat, de aplicatii etc.

0 Shares
You May Also Like