Ce stiti despre excavatoarele speciale?

0 Shares
0
0
0

Ce-stiti-despre-excavatoarele-specialeAtunci cand vorbesti despre excavatoare, sigur ca in minte ai imaginea unui utilaj robust, capabil sa deplaseze sarcini uriase pe distante mari, in zgomot puternic si necesitand un spatiu de manevra considerabil.

In mare parte, chiar asa este. Excavatoarele de mare tonaj, care au eficienta maxima in ceea ce priveste eforturile mari, santierele de anvergura, in aer liber sunt mult mai vizibile si mai cunoscute publicului larg si amatorilor.

Pe langa acestea insa, numeroase firme din tara si din strainatate, printre care si Italia Star care comercializeaza utilaje si echipamente destinate santierelor urbane, echipamente care pot fi cu succes folosite in zone in care poluarea fonica este interzisa sau in care nivelurile maxime de decibeli permise sunt reduse, in locatii in care noxele emise in atmosfera sunt interzise, sau in care spatiul de manevra al echipamentului este drastic redus. Astfel de echipamente pot fi vizualizate aici: http://www.italiastar.ro/excavatoare/ .

Italia Star comercializeaza o gama variata de astfel de miniexcavatoare cu destinatii speciale, cu constructii specifice cerintelor de lucru, punand la dispozitia clientilor lor intreaga gama de accesorii si servicii, asigurate de specialistii proprii, oferind prin aceasta suport complet clientilor si utilizatorilor acestor echipamente.

Avand in vedere nevoile pietii , Italia Star ofera posibilitatea achizitionarii  oricarui astfel de excavator de vanzare in gama pusa in vanzare anul acesta de Ihimer, primind, in functie de cerintele clientului si de pachetul achizitionat si accesorii dintre cele mai diferite, capabile s atransforme echipamentul astfel incat sa realizeze cu usurinta o gama variata de sarcini.

Un astfel de excavator, poate gestiona cu usurinta sarcini de pana la 1,9 t, firma producatoare a echipamentului este Ihimer, avand motorizare diesel, cu motoare japoneze produse de firma Yanmar, deosebit de eficiente in ceea ce priveste raportul dintre cantitatea de combustibil consumat fata de sracina de efectuat. In acelasi timp, excavatoarele puse la dispozitia clientilor sai de catre firma Italia Star sunt echipamente deosebit de fiabile, cu emisie redusa de noxe si de zgomot, perfect adaptate nevoilor unor agenti economici cum ar fi ferme agricole, santiere urbane, etc.

Echipat cu senile, un astfel de mini excavator este capabil sa efectueze sarcini dificile, chiar si in spatii inchise, cum sunt sali de sport, de spectacole, muzee, s.a. fara sa deterioreze iremediabil suprafata  planseului.Excavatoarele din aceasta gama pot accesa adancimi de peste 2,5 m, fara sa impacteze asupra sigurantei echipamentului sau a utilizatorului.Constructia compacta, permite accesul in goluri cu inaltime minima de 1 m, deplasandu-se cu usurinta pe culoare,  usi sau pe sub portaluri, fara sa aduca in vreun fel prejudicii acestora.

Firmele care considera ca un astfel de excavator  le este necesar in desfasurarea in bune conditii a activitatii, pot beneficia din partea firmei Italia Star de consultanta ante-achizitie, care ii ajuta sa aleaga varianta cea mai potrivita nevoilor lor, consultanta asigurata de specialisti nostrii, cu experienta atat in ceea ce priveste performantele echipamentelor, cat mai ales, in ceea ce priveste nevoile firmelor similare.

Italia Star comercializeaza  excavatoare versatile,  ale caror dotari standard si suplimentare le permit sa efectueza o gama larga de interventii in diverse domenii.

0 Shares
You May Also Like