Ce trebuie sa stii pentru ca lenjeria de pat sa isi pastreze culoarea in timp?

Ce trebuie sa stii pentru ca lenjeria de pat sa isi pastreze culoarea in timp?

0 Shares
0
0
0

Se spune ca fiecare om isi alege accesoriile din locuinta in functie de personalitatea pe care acesta o are, asa ca persoanele care sunt caracterizate de eleganta, isi vor alege mereu obiecte de mobilier si accesorii foarte elegante, la fel ca si accesoriile pentru pat de exemplu.

Si daca am mentionat accesoriile pentru pat, trebuie mentionat faptul ca acestea ar fi plapuma de exemplu, pernele, si lenjeria pentru pat, iar fiecare isi alege aceste accesorii pentru pat, in functie de preferinte, dar si in functie de personalitate.

Se pot gasi accesorii pentru pat la magazinele de profil din oras, sau poti sa cauti pe internet lenjerii de pat online, si vei gasi pe langa lenjeria pentru pat, si perne si plapume, la preturi foarte atractive.

Ei bine, in ceea ce priveste aceste accesorii, in special daca stam sa discutam despre lenjeria pentru pat, aceasta are sanse foarte mari sa se decoloreze odata cu trecerea timpului, datorita faptului ca este pusa la spalat foarte des.

Din pacate, de foarte multe ori, in ciuda noastra, chiar daca aceste accesorii pentru pat au un rosu intens, sau un galben perfect, sau orice alta culoare sau combinatie de culori, in timp, culorile se vor decolora, datorita nenumaratelor spalari.

Trebuie insa mentionat si faptul ca, se pot folosi anumite trucuri, unele fiind chiar babesti, insa trucuri mai mult decat eficiente, pentru ca vor ajuta aceste accesorii pentru pat sa isi pastreze culoarea in timp.

Un prim truc care poate sa fie urmat acasa de catre toata lumea care isi doreste ca lenjeria de pat sa ramana neschimbata in timp si sa nu se decoloreze, necesita apa si calda.

Se spune ca amestecul dintre apa si sare reprezinta un remediu casnic foarte popular, folosit cu success de catre o multime de gospodine, asa ca inainte de spalare, lenjeria de pat ar trebui pastrata putin timp intr-un lighean cu apa sis are, insa rufaria va trebui intoarsa pe dos, iar dupa cateva minute scoasa din apa, pentru ca nu cumva concentratia de sare sa deterioreze tesuturile sensibile. Apoi se va spala lenjeria, iar culoarea nu se va pierde.

Se spune ca alte femei aleg sa pastreze culoarea lenjeriei pentru pat, prin intermediul otetului alb, iar acesta este renumit in toata lumea datorita faptului ca are o mare putere de conservare, asa ca poti incerca si aceasta modalitate, mai ales ca si strabunicii nostrii au folosit otetul pentru a-si spala hainele si pentru a conserva rufaria colorata.

Acidul boric, care este renumit pentru faptul ca este un foarte bun dezinfectant, poate sa fie ideal pentru salvarea culorilor dar si pentru mentinerea proaspata a lenjeriilor pentru pat, asa ca poti lua in calcul si aceasta varianta.

Acidul boric se va dizolva in apa, si va deveni foarte eficient pentru a curata lenjeria pentru pat, dar si pentru a ajuta la pastrarea culorii acesteia.

Ei bine, din ceea ce se poate observa, se pot urma tot felul de trucuri utile, pentru ca lenjeria pentru pat sa nu isi piarda culoarea.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…