Cea mai “slim” masina de spalat- Indesit Super Slim 33 Cm IWUD 4105

0 Shares
0
0
0

Cea-mai-slim-masina-de-spalat-Indesit-Super-Slim-Cm-IWUDPunem foarte mult accent in ultima vreme pe aspect. Femeile cu silueta cea mai perfecta, masinile cu forma cea mai aerodinamica, cele mai subtiri modele de televizoare, toate duc la o cautare disperata a celor mai reduse dimensiuni. Acelasi lucru se intampla si in cazul masinilor de spalat, devenite intre timp unele dintre cele mai importante si utile lucruri din viata noastra.

Totusi, in cazul in care s-au redus si dimensiunile aferente acestui obiect, ajungem sa ne intrebam daca buna functionare a acestuia nu va fi afectata, conducand astfel la o folosire deficitara sau, mai rau, la aparitia necesitatii, dupa foarte scurt timp, a unor interventii specializate intr-un service masini de spalat.

Raspunsul este insa foarte simplu. In ciuda dimensiunilor reduse, sistemele folosite sunt cat se poate de functionale, doar ca acestea par a fi concentrate si raportate la marimea produsului. Astfel modificarea estetica nu produce scaderi ale eficientei, masina de spalat slim putand fi folosita fara nici un fel de temere sau grija.

Un astfel de model super slim este noua Indesit Super Slim 33 IWUD 4105, o masina de spalat ale carei dimensiuni depasesc orice imaginatie. Daca pana acum eram obisnuiti cu mastodontii greu de transportat in service-uri de masini de spalat, acum avem la dispozitie un model foarte subtire, cu o inaltime de 85 centimetri, o latime de 59,5 centimetri, 33 de centimetri adancime si o greutate de 52,5 kilograme.

Desi a pierdut din centimetrii specifici unor masini de spalat normale, acest model are performante de-a dreptul notabile. Incarcarea se face frontal, iar produsul beneficiaza de afisaj LED, ce ofera informatii pentru fiecare etapa de spalare.

Viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, care insa nu influenteaza nivelul de zgomot din timpul procesului de spalare, numarul de decibeli emisi fiind de 59 in timpul procesului de spalare si 79 db aferenti procesului de centrifugare. Cuva aflata in interiorul acestei masini de spalat super slim este confectionata din poliplex (unul dintre cele mai noi si mai bune aliaje atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere al economisirii de energie), oferind astfel o capacitate maxima de incarcare de 4 kilograme.

Seriozitate si promptitudine www.reparatiimasinidespalat.ro

Programele de care beneficiaza aceasta masina de spalat sunt: programul sport, programul pentru spalare manuala, program pentru tesaturi sintetice, bumbac, perdele sau matase, precum si cele pentru lana si jeans. Ca majoritatea masinilor de spalat si aceasta beneficiaza de un program rapid de spalare, insa, spre deosebire de celelalte modele, programul de spalare rapida al modelului IWUD 4105 are o durata usor mai lunga si anume una de 30 de minute, in conditiile in care un program normal de spalare rapida dureaza cam 15 minute in cazul altor masini super performante.

Din punct de vedere al consumurilor, calificativele sunt toate excelente, ca eficienta energetica masina fiind incadrata in clasa A, tot in clasa A fiind pozitionata si in cazul eficientei la spalare. Produsul insa se incadreaza in clasa B din punct de vedere al eficientei la centrifugare. Consumul de kw consumati intr-o ora in timpul unui program standard este de 1,33 kwh, iar consumul de apa la un program standard este de 39 de litri.

Caracteristicile ce constituie punctele forte ale acestei masini de spalat sunt programul Eco Time, functia care permite utilizarea masinii de spalat si in cazul incarcaturilor mai mici decat capacitatea normala de incarcare de 4 kilograme, si programul special Outdoor Wear, program ce se ocupa de spalarea si uscarea testurile speciale. De asemenea, masina de spalat Indesit Super Slim 33 IWUD 4105 ofera posibilitatea spalarii incaltamintei sport, cu ajutorul programului Special Shoes si Sport Delicat, care protejeaza textura si aspectul obiectelor sport supuse ciclului de spalare.

Masina de spalat se regaseste si in magazinele din Romania, costul unui asemenea produs fiind de aproximativ 1100 lei. Piesele aferente repararii ei se gasesc in magazinele de profil, spre exemplu pe site-ul www.reparatiimasinidespalat.ro, acolo unde veti dealtfel si cea mai vasta gama de servicii necesare intretinerii si repararii acestor produse.

Articole asemanatoare :

1.Cum poti si faci economii pe timp de criza
2.My Washing Machine Is All Washed Up
3.Cum mai poti folosi cojile de ou – pot tine chiar loc de inalbitor
4.Bodelwyddan Hotpoint site: Reflex & Allen’s job plans

0 Shares
You May Also Like