Cel mai bun detergent pentru masina de spalat

0 Shares
0
0
0

Cel-mai-bun-detergent-pentru-masina-de-spalatNe-am putea inchipui oare un univers in care masina de spalat nu ar fi fost vreodata inventata? Cu siguranta nu, am spune intr-un cor, mai ales in conditiile in care secolul vitezei ne impune automatizarea fiecarui lucru ce face parte din viata noastra.

Utilizarea unei masini de spalat a ajuns sa fie comparabila cu cea a unui frigider sau televizor, iar marturie stau nenumaratele modele folosite pana la epuizare din orice service masini de spalat. Masina de spalat este fara indoiala produsul secolului 21 ce sta sub deviza “sine qua non”.

O masina de spalat poate infrunta probleme multiple, in functie de specificul utilizarii, de la deficiente de pornire, pana la cele de stoarcere, evacuare sau oprire.

Tocmai de aceea o masina de spalat trebuie sa fie protejata prin diverse metode, incepand de la detergentul folosit si pana la produsul anticalcar pentru protejarea pieselor metalice, lucruri recomandate astazi de toata lumea, de la producatorii de marca si pana la specialistii oricarui service de masini de spalat autorizat.

In aceasta “hora” a produselor recomandate pentru masinile noastre de spalat au intrat si producatorii de detergenti, acestia aducand imbunatatiri semnificative produselor, astfel incat ele sa poata fi utilizate cu succes pe orice tipuri de masini de spalat.

Fara indoiala, cel mai bun detergent pentru masina noastra de spalat este cel recomandat chiar de catre producator. Un exemplu in acest sens este utilizarea detergentului Ariel in cazul masinilor de spalat marca Whirlpool. Exemplul nu este nicidecum intamplator, ci este raportat la calitatea celor doua produse si la rapoartele anuale de vanzari ale acestora. Ariel este la acest moment cea mai vanduta marca de detergent pentru masinile de spalat, devansand astfel marca Unilever in Romania, si anume produsul Dero.

Ariel nu este doar un produs cu diploma, ci este in adevaratul sens al cuvantului cel mai bun detergent ce poate fi folosit intr-o masina de spalat rufe. Unul dintre produsele vedeta ale cunoscutei marci Procter & Gamble este Ariel Active Gel Capsules, un concept inovativ, care inlocuieste folosirea detergentului sub forma de pudra, cu capsule concentrate pre-dozate de detergent lichid, utilizabile fara grija in masina de spalat, sporind astfel capacitatea de curatare.

Principiul de functionare al capsulelor consta in faptul ca acestea se dizolva in cazul contactului cu apa, eliberand cantitatea de detergent stocata in interior. Astfel este eliminat ciclul trecerii apei prin caseta de stocare a detergentului in forma solida, care, spre exemplu in cazul unei presiuni scazute a apei, s-ar putea dovedi partial functional (de aici rezultand si cantitatile de detergent pe care le putem gasi in sertarul masinii de spalat ulterior spalarii). Mai mult decat atat, Ariel Active Gel Capsules, a fost desemnat ca fiind produsul anului 2013 in Romania, pentru sectiunea aferenta celor mai buni detergenti pentru masini de spalat.

Cu siguranta detergentul ales tine de foarte multi factori. Modul de indepartare a petelor, temperaturile de utilizare, modul de ambalare si tipul de masina de spalat folosita, sunt doar cateva dintre acestea. Calitatea unui asemenea produs se reflecta si in pret, iar pentru a asigura o functionalitate deplina masinii de spalat ar trebui luat in calcul acest aspect ca fiind unul cu importanta vitala, pe langa folosirea unor produse potrivite pentru indepartarea calcarului de pe piesele metalice ale masinii.

Protectia masinii de spalat este foarte importanta tocmai datorita indispensabilitatii acesteia. Problemele nu pot aparea numai datorita folosirii neadecvate a detergentului, ci pot aparea si din uzura normala a produsului. Din fericire, orice defectiune odata diagnosticata, poate fi remediata astfel incat masina de spalat sa revina la vechile functiuni fara probleme.

Aceste reparatii se fac in service-uri specializate, unul dintre acestea fiind Washing.ro, un service care va sta la dispozitie prin servicii de diagnosticare gratuita si reparatii din cele mai diverse: schimbarea rezistentei masinii, schimbarea cuvei, tamburului, precum si schimbarea placii masinii de spalat. Mai multe detalii cu privire la serviciile oferite de catre acesti profesionisti in domeniu reparatiilor masinilor de spalat, puteti gasi pe site-ul www.washing.ro .

Alte stiri actuale :

1. 6 Tips To Wash Clothes In Washing Machine
2. Toddler washing machine death probe
3. Soggy moggy survives full cycle in washing machine
4. Tried & Tested: The energy efficient washing machine from Panasonic

0 Shares
You May Also Like