Cele-mai-bune-filme-online-ale-anului-2013

Cele mai bune filme online ale anului 2013

0 Shares
0
0
0

Cele-mai-bune-filme-online-ale-anului-2013Ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul anului 2013 si trebuie sa tragem linie sa vedem care au fost cele mai apreciate productii cinematografice ale anului . Inainte de asta vreau sa va prezint portalul www.filmetraduse.net unde aveti posibilitatea de a viziona cele mai apreciate productii cinematografice ale anului si nu numai , gratuit si la cea mai buna calitate .

Un mare procent din internautii romani aleg sa utilizeze internetul pentru a viziona filme online . Nu numai pentru ca este gratuit ci si pentru ca este mult mai confortabil sa urmaresti un film de acasa . In plus , acum ca aproape in fiecare care se gaseste un televizor de mari dimensiuni este foarte usor sa iti amenajezi propria ta sala de cinema .

Ca in fiecare an si in 2013 iubitorii de filme online au suferit dezamagiri dar au fost si foarte impresionati . In mare parte , anul 2013 a fost dominat de distributii impresionante , bugete colosale si incasari fabuloase .

Top 10 al celor mai bune filme din 2013 este alcatuit din :

1. ‘’Iron Man 3’’ ( actiune , thriller , SF ) este fara indoiala liderul din acest an la capitolul incasari . Cele 1,2 miliarde de dolari arata ca atat criticii cat si publicul au apreciat foarte mult al treilea film al seriei ‘’Iron Man’’ . Filmul in regia lui Shane Black ii are in distributie pe Robert Downey Jr , Ben Kingsley si Gwyneth Paltrow . Chiar daca cele mai multe recenzii au laudat modul in care povestea lui Tony Stark a continuat dupa ceea ce s-a intamplat in ‘’ The Avengers’’ , au existat si voci care au fost nemultumite de schimbarea modului de operare a eroului negativ Mandarin ( interpretat de Ben Kingsley ) . Iubitorii seriei asteapta acum cu nerabdare aparitia ‘’ The Avengers 2’’ .

2. ‘’The Great Gatsby’’ – Marele Gatsby ( drama romantica ) in regia lui Baz Luhrmann cu Leonardo DiCaprio , Carey Mulligan si Tobey Maguire . Un film adaptat dupa un roman de F.Scott Fitzgerald pe care poti sa doar sa il iubesti sau doar sa il urasti . Regizorul a reusit sa socheze de-a dreptul atat prin regie cat si prin efecte speciale si un soundtrack femomenal la realizarea caruia au participat artisti de renume precum Lana del Ray si Jay Z . Cu un buget uluitor de 105 de milioane de dolari ‘’The Great Gatsby’’ a reusit sa stranga 50 de milioane de dolari doar in weekendul premierei .

3. ‘’Despicable Me 2’’ – Sunt un mic ticalos 2 ( comedie , familie , animatie ) . Primul film al seriei ‘’Despicable Me’’ a fost desemnat cel mai bun film de animatie din istoria SUA . In ‘’Despicable Me 2’’ Gru revine alaturi de cele trei fice ale sale , doar ca de aceasta data este fortat sa se alature autoritatilor in actiunea s-a de a opri actiunile unui raufacator . Cele peste 350 de milioane de dolari incasate arata cat de apreciat este acest film . Producatorii ne promit pentru 2014 un film mult mai bun , ‘’Minions’’ .

4. ‘’Elysium’’ ( actiune , SF ) surprinde omenirea la momentul anului 2154 . La acel moment societatea este impartita in doua clase . Un film de actiune intens laudat pentru modul in care regizorul transpune visual scenele . Chiar daca la capitolul incasari nu a inregistrat rezultate fantastice , filmul regizat de Neil Blomkamp a impresionat printr-o distributie de exceptie din care fac parte Matt Damon , Jodie Foste si Sharlto Copley .

5. ‘’Man Of Steel’’ – Omul de Fier : Eroul ( actiune , fantezie , aventura ) in regia lui Zack Snyder . Chiar daca criticii nu au avut prea multe cuvinte de lauda la adresa regizorului se pare ca publicul a fost de alta parere . Distributia formata din nume precum Amy Adams , Henry Cavill sau Michael Shannon a reusit sa adune peste 500 de milioane de dolari la nivel mondial . Confruntarea dintre Superman si Zod de la finalul filmului a fost considerata de catre fani ca fiind ‘’ una dintre cele mai bune scene de actiune ‘’ .

Alte stiri actuale :

1. Ce filme vom vedea in 2014 la Cinema City?
2. Cele mai bune filme ruse?ti 2013
3. Top 5 cele mai vizionate filme române?ti ale anului 2013
4. Sharp prezint? primul televizor 8K pe care putem viziona filme 3D f?r? s? avem nevoie de ochelari
5. Samsung se aliaza cu Amazon si alte mari studiouri de filme pentru popularizarea tehnologiei 4K

0 Shares
You May Also Like