Cele mai bune smartphone-uri, in ceea ce priveste calitatea bateriei

0 Shares
0
0
0

Cele-mai-bune-smartphone-uri-in-ceea-ce-priveste-calitatea-baterieiTehnologia zilelor noastre permite majoritatea telefoanelor de tip smartphone sa cuprinda procesoare ultrarapide, ecrane mari si chiar scannere de amprente pentru o securizare optimizata a dispozitivului. Toate aceste facilitati sunt totusi inutile cand telefonul ramane fara baterie.

De aceea, o durata de incarcare cat mai indelungata este vitala mai ales pentru oamenii de afaceri (dar nu numai) care depind de telefoanele lor mobile pentru a face fata unei intregi zile de lucru.

Inainte de a decide cumpararea unui telefon de tip smartphone, un aspect ce trebuie luat in considerare este durata de incarcare a bateriei, intrucat aceste piese telefoane va pot dicta alegerea finala.

Modelul Huawei Ascend Mate 2 vine insotit de o baterie ce tine pasul cu dimensiunile sale substantiala, cu o performanta incarcare de 14 ore si 45 de minute, in cazul unei utilizari continue.

Bateria acestui telefon, unica in randul celor mai multe piese telefoane ce pot fi regasite pe  http://www.accesoriigsm.ro/piese-telefoane-225, este atat de stabila incat poate functiona ca dispozitiv de incarcare pentru alte dispozitive electronice.

Orice smartphone, tableta sau laptop, la conectarea printr-un cablu USB, se poate incarca la acest telefon. Acest aspect poate reprezenta un avantaj in cazul in care posesorul este lipsit de o sursa de electricitate ( in timpul unei calatorii ).

Nokia Lumia 1520 poate fi considerat smartphone-ul non-Android cu cea mai mare durata de incarcare, ajungand pana la 11 ore si 30 de minute la o utilizare continua. Alaturi de performanta bateriei, acest telefon prezinta si avantajul unui ecran de 15.2 cm, dar si un sistem de operare foarte stabil, Windows 8.1, cea mai noua lansare marca Microsoft. Totodata, acest smartphone face cunoscuta aplicatia Cortana, un asistent activat vocal care permite realizarea actiunilor hands-free, precum notarea unei informatii sau web browsing.

Samsung Galaxy Note 3 are deja un an implinit de la lansare, dar ramane, totusi,una dintre cele mai bune investitii in domeniul telefoanelor mobile. Bateria sa se descarca in totalitate abia dupa 11 ore si 15 minute de utilizare continua a tuturor aplicatiilor, iar numeroasele sale ajustari realizate in facilitarea luarii de notite face din acest Samsung o buna alegere de smartphone. Telefonul include in stilou special pentru a scrie notite pe telefon sau desena diagrame pe un ecran extins de 14.5 cm diagonala.

Un alt avantaj al acestui dispozitiv il reprezinta modul Multi Window, o facilitate multitasking care permite folosirea a doua aplicatii in acelasi timp. Acest beneficiu poate fi de folos atunci cand posesorul doreste sa utilizeze calculatorul in timp ce citeste o fisa de calcule sau emailul, de exemplu.

Noua senzatie pe piata smartphone, revolutionarul iPhone 6, aduce cu sine o baterie ce permite o incarcare de 10 ore, in contextul ipotetic al unei utilizari continue. De asemenea, acest telefon cu ecranul de 14 cm diagonala (o premiera chiar si pentru Apple) ofera o intreaga flexibilitate cand vine vorba de lucru.

Si acest model ofera o navigare de tip ‘dual pane’ in cadrul unor aplicatii, cum ar fi mail sau mesaje. In timpul tinerii telefonului pe ax longitudinal, acest mod de intrebuintare prezinta un panou de navigare in partea de stanga sus a ecranului care permite trecerea usoara de la o conversatie la alta, fara a fi necesara accesarea altor meniuri.

0 Shares
You May Also Like