Cele-mai-importante-caracteristici-ale-unui-smartphone

Cele mai importante caracteristici ale unui smartphone

0 Shares
0
0
0

Cele-mai-importante-caracteristici-ale-unui-smartphonePosesorii de iPhone isi cumpara huse iPhone pentru a-si proteja telefoanele. Unii isi confectioneaza chiar ei tot felul de huse unice si frumoase.

Daca nu te pricepi suficient de bine pentru a confectiona huse iPhone, le poti cumpara de pe www.magazingsm.ro. Aici vei gasi diverse modele, de diferite culori, astfel incat sa-i dai telefonului tau un aspect placut si o protectie pe masura.

Nu doar aspectul fizic este cel care conteaza la un telefon inteligent, ci si ceea ce el are in interior. Sunt o multime de caracteristici care te pot interesa.

Iata care sunt acestea:

•    Procesorul
Inima telefonului este in mod clar procesorul. Puterea de functionare ii este data telefonului de catre procesor. Cu cat un procesor este mai bun, cu atat telefonul functioneaza mai rapid, navigarea se face mai usor, aplicatiile sunt deschise si inchise mai rapid.

•    Bateria
Bateria este foarte importanta pentru posesorii de telefoane inteligente.  Smartphone-urile consuma multa baterie datorita functiilor pe care le au. E important ca bateria sa fie cat mai mare ca aceasta sa te tina cat mai mult. Nu-si doreste nimeni sa stea in permanenta cu telefonul la incarcat.

•    Camera foto
In ceea ce priveste performanta camerei foto, depinde de ce isi doreste fiecare posesor de smartphone. Sunt foarte multe telefoane care functioneaza foarte bine, insa nu au o camera foto performanta si invers. Gandeste-te bine daca performanta camerei foto e un lucru prioritar pentru tine.

•    Ecranul
Alegi un telefon cu un ecran mai mic sau mai mare, in functie de preferintele pe care le ai. Dimensiunile ecranului sunt impartite pe 3 mari categorii, dupa cum urmeaza: mari (peste 4.7 inch), medii (intre 4 si 4.7 inch) si mici (sub 4 inch). Cu cat ecranul este mai mare, cu atat experienta navigarii pe el este mai placuta.

•    Sistem de operare
Sunt trei mari sisteme de operare prezente in general la telefoanele inteligente: iOS, Android si Windows Phone. Fiecare sistem de operare are propria interfata, propriul magazin de aplicatii. Unii prefera un anumit sistem de operare, altii nu tin cont de acest aspect. Cel mai popular sistem de operare este Android.

•    Wireless
Traim intr-o lume a tehnologiei. Tehnologia avanseaza de la o zi la alta si uneori parca nu reusim sa tinem pasul cu ea. Posibilitatea de a te conecta la internet pe telefon prin wireless este destul de recenta. Nimeni nu-si mai doreste un telefon inteligent care nu poate folosi tehnologia Wi-Fi. Ele nici macar nu se mai fabrica fara wireless.

Acestea reprezinta cele mai importante caracteristici ale unui telefon inteligent. Trebuie sa tii cont de ele si sa te informezi in privinta fiecaruia in parte, astfel incat in momentul in care iti cumperi un telefon sa-l alegi pe cel mai potrivit.

Telefoanele mobile sunt de o multime de tipuri, astfel incat cu siguranta vei gasi un telefon potrivit pentru tine, care sa aiba toate caracteristicile pe care le doresti. Nu uita sa tii cont si de bugetul de care dispui si sa cauti unul potrivit pentru bugetul tau.

0 Shares
You May Also Like