Cum-alegem-corect-pantofii

Cum alegem corect pantofii?

0 Shares
0
0
0

Cum-alegem-corect-pantofiiInainte de a incerca pantofii va recomandam sa va masurati in mod corect piciorul. Pantofii ar trebui sa fie incercati stand, jos dar pot sa fie incercati si stand in picioare.

Forma pe care o au pantofii va trebui sa corespunda cu fiziologia pe care o aveti. Forma pe care o au picioarele femeilor difera mai mult decat in cazul barbatilor si de aceea doamnele vor trebui sa fie mult mai atente in momentul in care aleg pantofii.

Va fi necesar sa tineti cont de faptul ca se poate ca picioarele sa nu fie identice si de acea va fi necesar sa incercati ambii pantofi. Picioarele mai multor persoane sunt diferite intre ele.

Este recomandat sa alegeti si cu o jumatate de numar mai mult decat este dimensiunea masurata a piciorului. Veti avea astfel libertate de miscare si veti preveni si deformarea dureroasa a piciorului.

Va recomandam sa alegeti acei pantofi care sa se si potriveasca cu modul de utilizare si sa cereti si sfaturi competenete  de la vanzator. De asemenea, daca gasiti reduceri pantofi piele va fi cu atat mai bine.

Captuseala poate sa fie si ea de mai multe feluri si va poate ajuta sa rezolvati mai multe probleme cum ar fi piciorul plat, hiperhidroza, talpa care arde ori picioarele reci. Captuseala buna va aduce mai multe beneficii.

In general captuseala ajuta de foarte multe ori la rezolvarea problemelor care sunt asociate cu piciorul plat. Captuseala antiderapanta va ajuta sa va miscati in pantofi cu tocuri inalte insa si suportul ortopedic este foarte important.

Puteti sa gasiti pantofi care au captuseala din muschi de padure de exemplu, care are rolul de a raci picioarele si care se simte si foarte placut pe piele sau puteti alege captuseli din latex pe care sa le combinati cu o piele fina si aditivata cu carbon.

Durabilitatea pe care o au pantofii va depinde si de modul in care ii intretinem si ii ingrijim. Utilizati adesea si cateva perechi de pantofi pe care ar trebui sa le schimbati intre ele mai ales pe timp de ploaie.

Dupa ce scoateti pantofii este recomandat sa ii puneti inapoi in cutie si sa  utilizati si sanuri pentru ca pantofii, in special cei inchisi sa isi mentina forma. Suprafetele neregulate sau texturile sunt proprietati tipice pielii naturale .

Pantofii facuti din piele naturala sunt mult mai predispusi la decolorare.

Inainte de a utiliza pentru prima data pantofii aplicati si un strat de crema de pantofi si daca e nevoie mai dati un strat. Nu utilizati detergenti pentru pantofii din materiale textile sau de orice alt tip.

Pantofii pastelati sau viu colorati devin cu timpul monotoni si stersi. Puteti sa utilizati in mod regulat crema neutra pentru a incetini procesul de deteriorare. Incaltamintea facuta din piele nu este complet rezistenta la umezeala si daca o impregnati corespunzator veti putea spori rezistenta la apa.

Sigurii pantofi rezistenti in totalitate la apa sunt cei facuti complet din plastic ori cauciuc. Sarea sau alte tratamente chimice care se folosesc iarna la deszapezire au  o influenta negativa asupra pantofilor.

0 Shares
You May Also Like