Cum alegem o firma de inchirieri auto?

0 Shares
0
0
0

 

Cum-alegem-o-firma-de-inchirieri-autoO firma de inchirieri auto Bucuresti ne prezinta toate elementele de care trebuie sa tinem cont atunci cand apelam la firmele de inchirieri auto. Va recomandam sa tineti cont de toate aceste sfaturi si sa aveti grija cum si de unde inchiriati o masina pentru a nu ajunge sa regretati mai tarziu aceasta decizie.

De asemenea va recomandam sa nu mergeti la prima firma care va iese in cale si sa incercati sa va documentati cat mai bine si cat mai din timp. Dupa ce v-ati decis asupra unei firme nu uitati sa analizati si toate conditiile de inchiriere si sa intelegeti ce se va intampla daca anulati rezervarea, daca intarziati in momentul in care veniti sa ridicati masina, daca intarziati la predarea masinii, daca nu aduceti masina cu rezervorul plin inapoi si lista poate continua.

Deplasarile cand aveti intalniri de afaceri sau calatoriti cu avionul pe distante destul de mari fac sa fie necesara inchirierea de automobile pentru a ne atinge scopurile calatoriei. Mai jos puteti sa gasiti mai multe sfaturi pentru a avea o experienta foarte buna fara anumite neplaceri fara sa mai conteze destinatia  spre care va indreptati.

Alegeti o companie care va poate da masina cat mai aproape de destinatia in care sunteti. Fiti atentie si la tarifele in plus pentru dislocare fata de sediul unde isi desfasoara firma activitatea si daca ele se aplica. In cazul in care vreti sa inchiriati o masina pe o perioada mai lunga de timp, cum ar fi peste o luna, o idee buna ar fi sa incercati si sa negociati tarifele pentru dislocare.

Alegeti acea companie care va ofera masinile din propria flota. Ele au un control strict pentru autotirismele inchiriate si de asemenea se ocupa si de mentinerea acestora in parametri optimi si conditii perfecte de confort.

Nu mai discutam si despre faptul ca in acest joc este pusa siguranta voastra si de aceea e bine sa fim cat mai atenti. Incercati sa comparati tarifele pe fiecare zi ale companiilor pe care le-ati ales. Va recomandam sa evitati pe cat posibil firmele care au cele mai mici preturi, cele care fac reduceri usor fata de conditiile de asigurare si garantare.

Este posibil ca masinile pe care le primiti sa nu fie tot asa de bine intretinute cum sunt cele de la firmele care au taxe ceva mai mari ori poate ca firmele incearca sa va insele in momentul in care aduceti masina inapoi.

Alegeti si companiile care ofera masnile care se potrivesc cu toate nevoile pe care le aveti. Flota variata a unei firme de rent a car va garnteaza legeri apropiate de dorintele pe care le aveti si de stilul de condus.

Sunt unele firme care au tarife aparte pentru uele modele sau atunci cand se inchiriaza cu sofer. Varianta aceasta este cea mai buna atunci cand vreti sa mergeti prompt si confortabil in zone necunoscute si tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va bucurati de peisaje fara sa va mai bateti capul ca trebuie sa conduceti.

0 Shares
You May Also Like