Cum-alegeti-modelul-ideal-de-piscina

Cum alegeti modelul ideal de piscina?

0 Shares
0
0
0

Cum-alegeti-modelul-ideal-de-piscinaSimtiti ca este momentul sa va dotati curtea cu o piscina pentru zilele toride din sezonul cald dar nu stiti ce model sa alegeti? Pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii venim in sprijinul dumneavoastra cu informatii despre tipurile de piscine si avantajele si dezavantajele acestora.

Atunci cand doriti sa va amenajati o piscina este recomandat sa va orientati spre piscinie premium pentru a beneficia de o constructie cu o durata de viata cat mai mare in care sa va simtiti bine cat mai mult timp.

Inca de la inceput trebuie sa mentionam ca piscinele se pot imparti in trei categorii principale: piscine ingropate, piscine supraterane si piscine gonflabile. Pentru a afla tipul de pisicina care este corespunzator necesitatilor pe care le aveti va vom oferi cateva detalii despre fiecare.

Piscinele ingropate spre deosebire de celelalte categorii au nevoie de o investitie care uneori este mare si de un montaj profesionist realizat pe baza unui proiect. Piscinele pot sa aiba si o structura din otel cu un invelis de vinil si pot sa fie realizate si din fibra de sticla, din beton sau din polipropilena. Piscinele din beton sunt cele mai complexe si se vor realiza mai greu necesintand si o finisare cu rasina epoxidica sau cu mozaic din sticla. Mai sunt si alte finisaje care pot finisa o piscina.

Piscinele ingropate au si cateva avantaje notabile cum ar fi: cea mai lunga durata de viata, faptul ca piscinele din beton se pot construi in rice model, forma si adancime, si faptul ca sunt stabile si robuste.

Piscinele supraterane sunt mai ieftine si se pot monta mai usor decat piscinele ingropate, si in plus includ si o mare categorie de modele, depinzand de preferintele si de bugetul solicitantului. Piscinele supraterane pot fi construite din otel galvanizat, din lemn sau din fibra de sticla.

Pot sa aiba aproape orice forma si in ceea ce priveste aspectul piscinele se pot vopsi in diverse culori si pot sa imite aspectul lemnului fiind perfecte in completarea decorului din curtile amenajate intr-un stil rustic. De asemenea aceste pisicine pot sa fie customizate utilizand autocolante cu diferite modele.

Printre avantajele piscinelor supraterane se pot enumera: pretul mic de achizitie spre deosebire de cele ingropate, montarea rapida si usoara fara nevoia de a primi ajutor de la specialisti si faptul ca in caz de nevoie aceste piscine se pot muta intr-o alta zona din curte, pot fi relocate, inlocuite cu un alt model sau desfiintate complet.

Piscinele gonflabile reprezinta cea mai ieftina categorie de piscine care exista pe piata si sunt disponibile intr-o gama vasta de modele, culori, dimensiuni si forme. Piscinele gonflabile au durata de viata mica acesta fiind si argumentul petru pretul foarte mic la care pot fi cumparate fata de piscinele ingropate sau supraterane, pretul foarte mic si montajul foarte rapid sunt si singurele avantaje pe care acest tip de pisicine le au.

Dupa ce stabiliti bugetul si spatiul disponibil trebuie sa va hotarati supra modelului, marimii si formei piscinei si daca stiti, de exemplu, ca veti utiliza piscina doar pentru prieteni si familie puteti sa alegeti un model nu foarte adanc in care sa fie in siguranta si copiii nu doar adultii.

0 Shares
You May Also Like