Cum-cumparam-un-atv-second-hand

Cum cumparam un atv second hand?

0 Shares
0
0
0

 

Cum-cumparam-un-atv-second-hand

Una dintre cele mai frumoase zile ale unui entuziast de off road este momentul in care isi cumpara un atv. Chiar daca acesta este nou sau la mana a doua o sa simtiti ca sunteti chiar pe acoperisul lumii.

Un ATV second hand va ajuta si sa faceti economie dar este bine sa calculati inainte de a cheltui banii pe el. Sunt mai multe exemple de rideri care au decis sa cumpere un ATV fara sa acorde atentie la detalii si la numai cateva saptamani au aparut si problemele.

Pentru a evita sa fiti in aceeasi situatie noi va enumeram cateva puncte la care ar trebui sa fiti atenti in momentul in care va cumparati ATV-ul la mana a doua. Mai intai ar trebui sa va informati cat mai bine legat de masinaria pe care o veti cumpara.

Faceti putina cercetare online si vizitati dealerii locali pentru a vedea cum ar trebui sa arate modelul pe care il vreti in momentul in care este nou si pentru a va putea face si o imagine mentala pe care sa o comparati cu modelul la mana a doua.

Nu aveti cum sa stiti niciodata sigur ce anume va asteapta de la un model second hand insa puteti sa fiti mult mai bine pregatiti daca cercetati putin zona. Nu lasati ca entuziasmul sa va strice bucuria ulterior.

Eliminati toti vanzatorii care vor sa va insele. Din pacate sunt multi vanzatori care incearca sa ascunda toate problemele in scopul de a obtine un pret mai bun. In cazul in care va uitati cu grija veti putea gasi problemele ascunse si unele dintre probleme pot sa reiasa inca din timpul discutiei cu vanzatorii.

Primul lucru de care este bine sa intrebati este perioada de cand au vehiculul si de ce vor sa il vanda. Raspunsurile comune pot sa fie ca vor ceva diferit, ca au nevoie de bani sau ca au depasit faza in care se dadeau cu ATV-ul.

Acestea nu sunt raspunsuri gresite si nici inacceptabile insa scopul pe care il aveti este acela de a construi si o conexiune cu vanzatorul pentru a il determina sa se dea de gol in ceea ce priveste orice tactica indoielnica la care puteti sa fiti supus. Acest lucu nu inseamna ca toti care vand vor sa va pacaleasca insa va garantam ca niciodata un proprietar serios nu va spune ca vinde vehiculul pentru ca este uzat si pentru ca vrea altul mai de incredere.

Este posibil ca proprietarul sa aiba si o lista cu note de la service pe care ar putea sa vi le arate si acesta este cu siguranta un start bun.

Uleiul de motor murdar nu este musai un factor care sa va faca sa renuntati la a mai cumpara un ATV insa ar putea sa fie un motiv de ingrijorare pentru ca in momentul in care uleiul se descompune si pierde din calitatile de lubrifiere si de racire componentele sale de metal se degradeaza rapid si este important sa va uitati si sa verificati ce anume vreti sa cumparati.

0 Shares
You May Also Like