Cum-functioneaza-bateriile-externe-pentru-telefon-si-tableta

Cum functioneaza bateriile externe pentru telefon si tableta?

0 Shares
0
0
0

Cum-functioneaza-bateriile-externe-pentru-telefon-si-tabletaDatorita faptului ca smartphone-urile nu mai sunt demult un moft ci o necesitate, fiecare dintre noi detinem in prezent cel putin un astfel de dispozitiv.

In situatia in care ai nevoie sa iti cumperi un smartphone, mai mult ca sigur ar fi indicat sa iti indrepti atentia numai si numai asupra telefoanelor comercializate de catre marile branduri de pe piata, si asta datorita faptului ca ele sunt foarte performante, si vor functiona fara a se bloca.

In momentul in care iti vei alege dispozitivul, indiferent de marca si modelul pe care le-ai ales, considerand ca ti se potrivesc cel mai bine, ar fi obligatoriu sa iti cumperi si trei accesorii extrem de importante pentru un smartphone.

Mai intai de toate, trebuie sa iti cumperi de urgenta un geam protector pentru ecran, accesoriul fiind realizat din sticla, si are rolul de a proteja display-ul si touchscreen-ul. Urmatorul accesoriu de protectie pe care este obligatoriu sa il cumperi este husa, iar aici poti sa alegi o husa in functie de preferinte.

Pe langa aceste doua accesorii extrem de importante care iti vor proteja foarte bine telefonul, ar fi indicat sa te orientezi si spre un acumulator extern.

Un astfel de accesoriu este foarte important sa il cumperi, pentru ca el iti ofera posibilitatea sa iti reincarci bateria telefonului in momentul in care nu ai un incarcator la indemana, sau cand nu ai o priza la indemana.

Cand vei pleca intr-o excursie cu autocarul, sau cand ai de facut mai multe drumuri prin oras si nu ai timp sa iti incarci dispozitivul, avand la indemana un astfel de accesoriu, problema va fi rezolvata in scurt timp, pentru ca o baterie externa poate sa fie folosita oriunde si oricand.

Ei bine, pentru a putea utiliza o baterie externa, pentru orice model de smartphone sau chiar si o baterie externa pentru tableta, mai intai de toate trebuie sa o incarci, iar pentru asta ai mai multe solutii la indemana.

Se poate incarca acumulatorul extern printr-un cablu usb, sau micro usb, de la portul usb al unui PC sau a unui laptop. Aceasta este cea mai simpla modalitate de incarcare, pentru ca atunci cand utilizezi laptopul sau PC-ul, poti conecta bateria pentru a se incarca.

Poti incarca bateria externa si utilizand un incarcator de priza, iar pentru asta se poate utiliza incarcatorul telefonului sau al tabletei, insa bateria externa se va incarca mult mai rapid decat dispozitivul. Trebuie insa sa ai grija ca voltajul si amperajul incarcatorului sa corespunda cu al bateriei.

Se mai poate incarca o astfel de baterie utilizand un stecher de priza integrat pe bateria externa, acesta conectandu-se la orice priza normala.

Dupa ce ai incarcat bateria externa, indiferent de modalitatea pe care ai ales-o, nu iti mai ramane altceva de facut decat sa conectezi accesoriul la telefon sau tableta, utilizand un cablu compatibil, care de cele mai multe ori vine la pachet cu bateria externa. Dupa ce ai conectat accesoriul la dispozitiv, va trebui sa astepti sa se efectueze incarcarea.

0 Shares
You May Also Like