Cum-ne-dam-seama-de-calitatea-produselor-cosmetic

Cum ne dam seama de calitatea produselor cosmetic?

0 Shares
0
0
0

Cum-ne-dam-seama-de-calitatea-produselor-cosmeticNoi, femeile, chiar daca suntem constiente de faptul ca in cadrul magazinelor cu produse cosmetice amplasate in statiile de metrou sau in incinta magazinelor de haine nu vom gasi produse de calitate, totusi suntem foarte tentate sa tragem o privire deoarece s-ar putea sa gasim ceva dragut.

Ceea ce se si intampla de foarte multe ori. Gasim un fard de pleoape cu o culoare interesanta ce ne atrage atentia sau un creion de buze waterproof iar pretul redus al acestora ne indeamna sa le cumparam.

Dupa ce ajungem acasa si le folosim constatam ca nu am luat o decizie prea inteleapta. Iar produsele cu pricina sunt predestinate sa stea in trusa noastra de machiaj luni de zile fara a le folosi. Intr-un final ne hotaram sa le aruncam la gunoi.

Piata produselor cosmetice este foarte bogata si din aceasta cauza riscam sa ne pacalim prin produse lipsite de calitate. Exista cateva criterii minime pe care daca le-am respecta am putea sa reducem riscurile de care vorbeam. Este vorba, in primul rand, de pretul acestora, de aspectul lor si de eficienta acestora in raport cu utilizarea lor.

Vorbim aici in special de produsele folosite pentru machiaj. Criteriul pretului se aplica aproape in orice domeniu, chiar si in cel cosmetic. Cu cat un produs este mai scump, cu atat acesta este mai bun din punct de vedere calitativ.

In cazul unui ruj la un pret de aproximativ 100 de lei acestuia i se va putea observa calitatea prin persistenta sa. De asemenea, atunci cand vorbim de rujuri, un alt criteriu al calitatii lor poate fi chiar si mirosul. Un ruj de calitate poate fi recunoscut printr-un miros placut, spre deosebire de celelalte care, de cele mai multe ori, nu prezinta niciun fel de miros.

Totodata, atunci cand ne dorim un fond de ten profesional, spre exemplu, il vom incerca pe pielea noastra. Se poate observa foarte usor cum cele de calitate se intind perfect pe piele, spre deosebire de cele la preturi foarte mici care lasa urme.

Calitatea lor este precum cea a pantofilor. Atunci cand probezi un pantof de calitate vei fi surprinsa sa constati ca e facut aproape dupa forma piciorului tau si este foarte comod. Asta se intampla datorita fabricarii lor dupa calapoade bine definite.

Marii producatori de produse pentru machiaj testeaza la randul lor aceste produse inainte sa iasa pe piata pentru a se asigura ca se potrivesc majoritatea tipurilor de ten.

0 Shares
You May Also Like