Cum-renovam-corect-o-casa

Cum renovam corect o casa?

0 Shares
0
0
0

Cum-renovam-corect-o-casaO data cu schimbarea anotimpurilor una dintre principale provocari ale fiecaruia dintre noi o reprezinta renovarea caselor noastre. Acest lucru poate diferi de la caz la caz, in functie de necesitati, de la simple cosmetizari la adevarate reparatii ce pot implica ajutorul venit de la o firma  constructii Cluj.

Cu totii ne gasim intr-o perioada temporala in care timpul nu prea ne prmite sa fim delasatori in general, si nici in mod punctual in ceea ce priveste intretinerea caselor noastre.

Trebuie sa ne miscam foarte repede in acest sens deoarece in cele mai multe dintre cazuri aceste reparatii si imbunatatiri aduse caselor noastre prezinta un caracter urgent. Tocmai de aceea unii dintre noi prefera sa apeleze la o firma constructii Cluj, in scopul urgentarii acestor lucruri, chiar si in ipoteza realizarii acestora “cu usile inchise”.

Care sunt lucrarile sau cosmetizarile pe care le poti face o data cu imbunatatirea vremii? Ei bine putem vorbi in primul rand despre o igienizare a spatiului, ceea ce presupune mai inainte de orice o curatare temeinica a peretilor, o aplicare a unei amorse si mai apoi a unui var sau a unei vopsele lavabile.

Acest lucru este foarte important pentru o casa mai ales daca aceasta nu a fost renovata pentru perioade lungi de timp si mai ales daca ea prezinta si urme serioase ale trecerii timpului. In acest sens insa trebuie sa fim foarte atenti atunci cand incepem renovarea, deoarece acest lucru poate ascunde multiple capcane, una dintre cele mai frecvente fiind aceea in care nimeni nu verifica in mod temeinic peretii unei structuri pentru identificarea defectelor de executie.

Acest lucru poate conduce catre perpetuarea unor denivelari, sau in cazul mai putin dorit, aplicarea strtului final de acoperire poate conduce catre exfoliere datorita umflarii tencuielilor peretilor.

Daca peretii sunt foarte murdari sau foarte afectati de fum sau abur atunci in mod clar se va pune problema igienizarii acestora. Fireste ca in aceste cazuri va trebui sa curatam foarte bine aceste zone, deoarece in ipoteza in care aceasta etapa va fi sarita se prea poate ca noile materiale sa nu prinda pe substratul vechi.

O alta lucrare ce poate fi realizata ca necesitate in timpul sezonului cald, astfel incat casa noastra sa poata arata cat mai bine pe parcursul timpului o reprezinta schimbarea parchetului. Acest lucru necesita un grad optim de temperatura, necesar uscarii adezivului dar si ventilarea corecta a spatiului.

Tipurile de parchet existente pe piata in prezent ne pot oferi posibilitatea de a monta foarte usor aceste elemente insa chiar si in aceste cazuri poate fi uneori necesar ajutorul venit de la o firma constructii Cluj care sa ne poata conduce catre rezultate mult mai bune si uneori cu adevarat spectaculoase.

O firma specilizata in acest sens este www.avangart.org, cea care iti poate oferi atat cele mai bune solutii de renovare cat si cele mai sigure servicii de construire. Este important sa ai langa tine cei mai buni parteneri in constructii. De aceea acesti specialisti vin in ajutorul tau, tocmai pentru a-ti da o mana de ajutor in ceea ce priveste intretinerea corecta a casei tale.

0 Shares
You May Also Like