Cum-sa-ai-grija-de-telefonul-tau

Cum sa ai grija de telefonul tau?

0 Shares
0
0
0

Cum-sa-ai-grija-de-telefonul-tauCu siguranta in momentul in care iti cumperi un telefon mobil inteligent nou, esti foarte bucuros si totodata mandru de achizitia facuta, insa cu siguranta trebuie sa te si gandesti la modul in care iti vei intretine dispozitivul, daca vrei ca acesta sa aiba o perioada de viata indelungata.

In nici un caz nu este suficient sa iti cumperi un telefon, si sa te duci cu el acasa, si gata, ai un telefon nou, acesta trebuie sa te tina o viata intreaga si sa nu aiba nici o problema tocmai pentru ca l-ai cumparat de nou.

La fel cum ai grija de un oricare obiect valoros pe care il ai, asa trebuie sa te ocupi si de intretinerea telefonului mobil pentru ca in caz contrar, acesta se va defecta destul de rapid dupa ce l-ai cumparat.

Deci, in primul rand, in momentul in care te afli la magazinul operatorului de telefonie mobila de unde ai de gand sa iti cumperi dispozitivul, trebuie sa te interesezi daca acolo au de vanzare si accesoriile de protectie anume fabricate pentru modelul de telefon pe care tocmai l-ai cumparat.

Se poate intampla ca datorita faptului ca ai cumparat un model de telefon care este la moda, sa nu mai gasesti accesoriile respective, pentru ca fiecare isi echipeaza dispozitivul cu astfel de accesorii. Ei bine, in acest caz trebuie sa cauti un service gsm cat mai rapid pentru ca acolo cu siguranta vei gasi accesoriile de care ai nevoie pentru telefonul tau.

In primul rand trebuie sa optezi pentru un geam de protectie al ecranului pentru ca in cazul in care iti scapi telefonul pe jos, acel geam protector iti va proteja telefonul.

Un astfel de exemplu ar fi acela ca daca iti cumperi un telefon Nokia Lumia 520, daca ai geam de protectie lipit pe telefon, cu siguranta daca iti scapi telefonul pe jos, nu trebuie sa iti cumperi un touchscreen Nokia Lumia 520 , pentru ca acesta nu se va defecta.

Sunt o multime de utilizatori care in loc sa isi aleaga un geam de protectie pentru telefonul lor isi aleg o folie, dar trebuie sa stii ca folia iti protejeaza ecranul doar de praf, de murdarire si de zgarieturile mici, insa in caz de impact, aceasta folie nu va avea rol de protectie.

Un alt accesoriu foarte important este husa pentru telefon, care si aceasta cu siguranta iti va proteja dispozitivul atat in cazul in care il vei scapa pe jos, cat il va si feri de praf si de zgarieturi.

Daca stai sa te gandesti, aceste accesorii nu sunt deloc costisitoare, si cu siguranta se merita sa investesti cateva zeci de lei pentru a le achizitiona, decat sa trebuiasca mai apoi sa iti cumperi un display sau un touchscreen nou, care cu siguranta te vor costa mult mai mult, plus manopera.

Un alt detaliu important despre cum trebuie sa iti ingrijesti telefonul, ar fi acela ca trebuie sa ai mare grija ca dispozitivul sa nu intre in contact cu apa sau cu alte lichide, pentru ca in acest caz apa iti va distruge circuitele interne ale dispozitivului.

Deasemenea trebuie sa eviti sa iti lasi telefonul intr-o zona in care este mult praf deoarece acesta iti va afecta microfonul si difuzorul dispozitivului.

Cu siguranta daca te vei ocupa de intretinerea telefonului, acesta va avea o durata de viata prelungita, astfel ca te vei putea bucura de el mai mult timp.

0 Shares
You May Also Like