Cum-sa-folosesti-cat-mai-mult-din-spatiul-de-sub-scara

Cum sa folosesti cat mai mult din spatiul de sub scara?

0 Shares
0
0
0

Cum-sa-folosesti-cat-mai-mult-din-spatiul-de-sub-scaraSpatiul de sub scara ne dezavantajeaza uneori, dar exista solutii prin care il putem folosi intr-un generos loc de depozitare. Asadar, daca nu am gasit scara care se ne ocupe cat mai putin din spatiul din casa, nu trebuie sa fim dezamagati, deoarece putem folosi spatiul de sub scara in avantajul nostru.

Atunci cand cautam cele mai potrivite modalitati de a mari spatiile de depozitare din propria locuinta, exista numeroase solutii la care putem apela, precum rafturi metalice second hand, care sunt mult mai ieftine si se pot amplasa in moduri atractive si avantajoase, cat si etajere sau rafturi de colt, care infrumuseteaza orice locuinta.

Cu totul inedit este sa utilizati spatiul de sub scara pentru a-l transforma in spatiu de lucru si zona de citit. Spatiul pe care il veti obtine poate deveni locul preferat in care sa lucrati sau sa cititi cartea preferata.

De asemenea, puteti realiza rafturi artistice din rigips, care sunt ideale pentru a aseza carti sau obiecte decorative interesante. In cazul in care aveti caine, puteti folosi spatiul de sub scara pentru a construi o cusca. La fel de practic poate fi sa amenajati un spatiu de joaca pentru copii sau sa creati o camara, cat si un dulapior secret.

Veti fi cu adevarat originali daca veti folosi spatiul de sub scara pentru a depozita bicicletele. Posibilitatile sunt nelimitate, iar unele persoanele aleg sa isi amenajeze sub scari dulapuri cu sertare, care arata foarte bine si sunt foarte practice.

Daca vi se pare obositor sa gasiti cele mai practice solutii pentru a umple spatiul de sub scara, atunci puteti alege scarile in spirala. Acestea sunt mai incomode, dar elimina problema spatiului pe care o scara dreapta il ocupa.

Desi pare o pierdere de spatiu, imaginati-va ca intotdeauna veti avea nevoie de un dulap in plus pentru a depozita diferite lucruri. Chiar daca nu aveti nevoie de un dulap, cei mici nu se vor supara daca vor avea un loc special amenajat pentru ei, unde se pot juca impreuna cu prietenii lor, dar si cu jucariile preferate.

Puteti sa aveti scarile pe care vi le doriti, fara sa va ingrijoreze spatiul din casa pe care vi-l ocupa, deoarece va fi usor sa il amenajati eficient, fara sa afectati aspectul incaperii, ci dimpotriva, sa il imbunatatiti.

Casele mobilate in mod conventional sunt din ce in ce mai putin intalnite astazi. Cautam modalitati unice de a ne amenaja locuintele si incercam sa decoram fiecare incapere cat mai bine, pentru a ne personaliza locuinta, dar si pentru a ne regasi in fiecare colt al acesteia.

Daca avem nevoie de o scara mai mare, de o biblioteca asimetrica, de o bucatarie rustica si de o baie cu elemente decorative din lemn, pentru a ne simti confortabil in propria casa, atunci trebuie sa facem tot posibilul ca in noua locuinta sa se regaseasca toate aceste lucruri. Vom reusi astfel sa ne construim casa de vis, in care ne vom simti confortabil in orice moment din viata noastra.

0 Shares
You May Also Like