Cum-sa-scapi-de-dependenta-de-filme

Cum sa scapi de dependenta de filme?

0 Shares
0
0
0

Cum-sa-scapi-de-dependenta-de-filmeOamenii practica diverse activitati pentru a se relaxa. Unii fac sport, altii citesc, altii se uita la filme online de pe Topfilmehd.biz, altii merg la shoping sau altii dorm. Metodele de relaxare sunt diverse, in functie de varsta, stare de sanatate sau alte criterii.

In ceea ce priveste relaxarea prin intermediul filmelor, aceasta metoda este una preferata de cele mai multe persoane. De ce? Pentru ca atunci cand vorbim de filme, varsta nu mai conteaza, in sensul ca poti gasi filme si pentru cei care au 10 ani si pentru cei care au 70 de ani.

Totul e sa iti faca placere sa te relaxezi utiandu-te la filme online, la filme la TV sau filme pe care le ai descarcate in Pc. De asemenea, multe persoane pasionate de film aleg sa vada filmul preferat, sau un film mult asteptat la cinema. Singura problema aici ar putea fi pretul biletului, care pentru unii poate parea prea mare.Cea mai la indemana solutie pentru a viziona un film ramane vizionarea filmelor online.

In zilele noastre foarte multe persoane au o conexiune la Internet foarte buna, fapt pentru care tot ce trebuie sa faca este sa intre pe site-ul Topfilmehd.biz si sa aleaga din multitudinea de filme incarcate. Nu trebuie sa-ti faci cont doar daca ai invitatie, nu trebuie sa astepti minute in sir pana sa descarci un film, sau sa te uiti doar la ce iti ofera un anumit post de televiziune. Mai mult, scapi si de enervanta publicitate care de multe ori iti da senzatia ca are cumulat o durata mai mare ca filmul.

O problema frecvent intalnita in randul pasionatilor de filme este dependenta. Multi isi dau seama ca petrec prea mult timp vizionand filme si nu mai au timp de altceva, cum ar fi sa manance sau sa iasa la o plimbare. Nu mai au timp e impropriu spus, mai degraba nu reusesc sa-si faca timp.

Dependenta de filme are anumite simptome, cum ar fi: termini intotdeauna un film pe care l-ai inceput, chiar daca acesta este lung sau plictisitor; viata ta este ca un film, in sensul ca folosesti replici din filme, te identifici cu personajele sau incerci sa faci anumite lucrurui pe care le vezi in filme; poti sta in fata calculatorului/televizorului, uitandu-te la filme ore in sir; lipesti postere cu filmele preferate pe peretii camerei; iti face mare placere sa te uiti la filme, chiar daca te uiti singur; ai o multime de DVD-uri.

Acestea sunt o parte din simptomele dependentilor de filme. Nu zice nimeni ca nu trebuie sa te uiti la filme, dar incearca sa o faci cu masura, pentru a nu deveni dependent.

Daca vrei sa nu devii dependent de filme, incearca sa faci urmatoarele activitati: iesi cat mai des in oras cu prietenii, petrece mai mult timp cu familia, fa sport, plimba-te, stabileste-ti zilnic un anumit timp pe care vrei sa-l petreci uitandu-te la filme, si respecta-l intocmai.

Tu esti dependent de filme? Daca da, cum incerci sa schimbi asta?

0 Shares
You May Also Like