Cum-sati-imbunatatesti-traficul-pe-siteul-personal

Cum sa-ti imbunatatesti traficul pe siteul personal

0 Shares
0
0
0

Cum-sati-imbunatatesti-traficul-pe-siteul-personalPromovarea seo reprezinta o modalitate excelenta de a creste numarul de vizualizari al siteului tau si, de ce nu, de a creste numarul de potentiali cumparatori care te-ar putea ajuta sa-ti transformi afacerea intr-una de succes.

Majoritatea celor care au afaceri in mediul online si nu numai recurg la procesul de promovare seo pentru a creste traficul siteurilor lor si implicit pentru a-si promova afacerile.

Va vom prezenta in cele ce urmeaza cateva ponturi prin care va puteti creste traficul siteului dumneavoastra intr-o masura mai mare sau mai mica, fara prea mare efort.

Un prim pas in cresterea traficului ar consta in ceea ce se numeste optimizarea siteului dumneavoastra pentru a fi “prietenos” cu motoarele de cautare. Acest lucru se poate realiza prin trimiterea siteului pe diverse motoare de cautare si directoare. In plus fata de marele motoare de cautare precum Google, Yahoo, Ask, Bing sau MSN este bine sa ne trimitem siteul si unor directoare web mai putin cunoscute. Daca siteul nostru este listat (indexat) in mai multe locuri, atunci exista mai multe sanse sa ne crestem locul in ierarhia marilor motoare de cautare.

De asemenea, un alt aspect de care trebuie sa tinem cont este acela ca titlul, descrierile de la inceputul paginii si tagurile html de pe prima pagina definesc cu exactitate subiectul siteului nostru. Algoritmii motoarelor de cautare folosesc aceste lucruri ca termeni-cheie pentru a categoriza siteul si pentru a-i oferi acestuia trafic relevant.

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare este acela care se refera la postarile pe forumuri. Ceea ce ne poate ajuta la crearea de trafic pentru siteul nostru este vizitarea discutiilor din mediul online, acolo unde putem afla piata targetata. Putem oricand posta raspunsuri la intrebarile utilizatorilor si de asemenea, putem include un link al siteului la sfarsitul raspunsului. Trebuie sa tinem cont sa nu exageram cu aceasta metoda intrucat ceilalti utilizatori nu ne vor respecta si prin urmare nu ne vor vizita siteul.

Comentariile postate pe bloguri reprezinta un alt aspect demn de luat in seama. Vizitati blogurile altor persoane, legate de domeniul siteului dumneavoastra. Majoritatea blogurilor ofera posibilitatea de a adauga comentarii pentru problemele discutate. Postati comentarii perspicace in legatura cu subiectele discutate si lasati-va, de asemenea, linkul siteului. Comentariile si linkul dumneavoastra vor ramane permanent pe blogul siteului web respectiv.

Creati-va o asa-numita “semnatura” de e-mail, care consta in precizarea numelui dumneavoastra, adresa siteului si o scurta descriere a beneficiilor pe care le aduce siteul dumneavoastra. Setati-va programul de e-mail astfel incat sa va adauge automat “semnatura” pe fiecare e-mail pe care il trimiteti.

Cautati sa faceti schimb de trafic. Exista o multime de tipuri de schimb de trafic insa idea este aceeasi pentru toate – faceti echipa cu alti proprietari de siteuri, iar acestia va vor oferi trafic pentru siteul dumneavoastra la schimb cu oferirea de trafic pentru siteul lor. Cautati in motoarele de cautare “schimb de trafic” pentru a gasi acele servicii.

Ultima, dar nu cea din urma metoda de a aduce trafic siteului dumneavoastra o reprezinta optimizarea siteului dumneavoastra in motoarele de cautare, recurgand la postarea de articole originale pe alte siteuri pentru a va promova siteul. Acest lucru este realizat cu profesionalism de Smartseopack.com . Aruncati o privire si convingeti-va!

Alte stiri actuale :

1. How To Become A Successful Affiliate Marketing Seller In Five Steps
2. Cum te ajuta optimizarea seo sa fii gasit pe internet?
3. Cum realizam optimizarea SEO off si on page?
4. De ce este importanta prezenta in mediul online?

0 Shares
You May Also Like