Cum-se-intretin-gentile-din-piele

Cum se intretin gentile din piele?

0 Shares
0
0
0

Cum-se-intretin-gentile-din-pieleGentile sunt accesorii indispensabile pentru femei. O geanta are rolul de a innobila orice tinuta indiferent ca vorbim despre un outfit elegant sau de unul clasic, casual sau smart. E important sa cumparam doar genti de calitate, si se stie ca cele mai de calitate genti sunt genti din piele naturala care au design frumos.

Este bine sa stim si ce ar trebui sa facem pentru ca gentile pe care le avem sa isi mentina aspectul in timp si de aceea va oferim cateva sfaturi de intretinere pentru genti.

Curatarea gentilor este o etapa importanta si trebuie sa stiti ca pentru a curata corect o geanta din piele ar trebui sa utilizati lotiuni speciale. Nu puneti aceste lotiuni direct pe genti ci pe o bucata de material fin sau pe o piele de caprioara. Pentru gentile confectionate din piele intoarsa nu se apeleaza la acestea tehnica.

Inainte de a incepe sa utilizati lotiunea pentru curatat este indicat sa o testati pe o portiune care nu se vede.

Daca geanta este patata este recomandat sa mergeti la o curatatorie. Nu incercati sa o curatati acasa sau la curatatoriile chimice pentru ca riscati ca procedeele de acolo sa usuce pielea din care este facuta geanta iar aceasta va crapa in timp sunt si curatatorii special destinate produselor din piele unde sunt utilizate produse speciale care vor proteja geanta.

In cazul in care o geanta din piele se uda o puteti lasa sa se usuce la o temperatura normala, in camera fara sa incercati sa o uscati in alt mod. In cazul in care geanta este confectionata din piele intoarsa. O puteti tampona foarte usor cu un prosop fin.

Gentile confectionate din piele de reptile trebuie pastrate in propriul saculet. Curatarea trebuie sa aiba loc in sensul solzilor si se face utilizand o bucata de piele de caprioara. Trebuie sa fiti atenti pentru ca astfel de genti nu ar trebui sa intre in contact cu produsele chimice, uleiul sau apa. Nu dati din greseala cu fixativ pe gentile din piele.

Gentile din piele respira si de aceea nu trebuie sa le tineti acoperite cu materiale sintetice. In cazul in care doriti sa pastrati gentile din piele impachetate le puteti pune in saculeti confectionati din panza sau bumbac si puteti pune toarta in alt loc in cazul in care aceasta este detasabila.

Gentile din piele ar trebui ferite de orice obiect care poate sa provoace arsuri, zgarieturi, perforari si orice actiune de natura fizica ce poate deteriora geanta.

In general gentile au si o eticheta pe care este specificata metoda de curatare care ar trebui aplicata. Sunt si genti care pot sa fie spalate in masina de spalat si sunt si genti care nu se curata decat uscat, totul in functie de materialul din care sunt confectionate. Desigur niciodata, o geanta de piele nu se va spala in masina de spalat.

Indiferent ca vorbim despre genti din piele sau nu, acestea ar trebui curatate in interior deoarece acolo se aduna foarte multi microbi si praf. Goliti geanta, scuturati-o si periati-o utilizand o perie de haine, de asemenea puteti sa utilizati si o rola de haine.

0 Shares
You May Also Like