Cum-se-repara-ecranele-de-la-smartphone

Cum se repara ecranele de la smartphone

0 Shares
0
0
0

Cum-se-repara-ecranele-de-la-smartphoneVreti sa va reparati singuri ecranul de smartphone? Sunt si articole de pe internet pe care le puteti gasi si care va pot recomanda lucruri tot mai ciudate precum utilizarea unei folii de smirghel sau folosirea pastei de dinti si a bicarbonatului de sodiu sau chiar si uleiul vegetal.

Daca vreti sa gasiti un service bun noi va recomandam reparatii telefoane Bucuresti. Veti avea cele mai bune solutii si cele mai bune preturi iar serviciile sunt mereu de calitate si durabile. In plus pentru unele lucrari puteti primi si garantie.

Noi nu va sfatuim sa urmati toate sfaturile gasite pe internet pentru ca de cele mai multe ori ele va vor ajuta foarte bie sa va stricati ecranele iremediabil. Este doar o singura metoda prin care puteti sa reparati un ecran spart, si anume sa il inlocuiti cu unul nou si original.

Inlocuiti displayurile cu probleme si aveti grija sa nu folositi foarte mult ecranele sparte pentru a evita ca apa sau alte substante sa intre prin crapaturi si sa ajunga la circuite.

In primul rand, in momentul in care ecranul are unele probleme puteti sa il inlocuiti cu ecranul producatorului de telefoane si mai exact in serviceurile oficiale pe care acesta le are si acest lucru va fi facut cu usurinta mai ales atunci cand inca mai aveti garantie la telefon. In cazul in care telefonul a iesit din garantie puteti sa incercati si voi sa va schimbati ecranul desi noi nu va recomandam.

Sunt si unele telefoane smart la care inlocuirea ecranului se face usor si simplu insa va trebui sa stiti daca acest lucru se aplica in cazul vostru. Daca va decideti sa il schimbati singuri este important sa dezasamblati totul cu grija si sa scoateti displayul stricat. Apoi va trebui sa il puneti pe cel nou. In cazul in care nu aveti incredere sa faceti asta singuri atunci apelati la serviceurile autorizate si acest lucru va scuteste de mai multe batai de cap.

Nu folositi niciodata smirghel. Vom incepe cu cel mai ciudat sfat existent pe internet si anume folosirea smirghelului pentru a repara ecranele de telefoane smart care au zgarieturi. Ce fac ele mai exact? Ele vor nivela suprafetele eliminand materialul. Spre exemplu ele pot fi folosite pentru a scoate un strat vechi de vopsea existent pe  piesa de mobila.

Daca il utilizati pentru a elimina zgarieturile de pe scaunele de lemn el va elimina zgarieturile si va indeparta tot materialul din jurul sau pana cand tot ce e in jur e la acelasi nivel. Prin urmare daca ecranul are o zgarietura foarte adanca si incercati sa o eliminati cu smirghel voi eliminati de fapt toate straturile de sticla importante aflate in jurul zgarieturii.

Lucrul acesta nu se recomanda pentru ca schima proprietatile pe care le are ecranul dar si modul de utilizare in care el a fost gandit.

Nu se recomanda nici ceara, uleiurile si alte creme. Ceara va elimina stratul oleofobic de pe ecranele moderne. Aceste straturi sunt rezistente la amprente si la depuneri de grasimi si daca il eliminati displayul se va pata.

0 Shares
You May Also Like