Cum-slabim-prin-electrostimulare

Cum slabim prin electrostimulare?

0 Shares
0
0
0

Cum-slabim-prin-electrostimulareProcedura de electrostimulare se poate compara cu fitness-ul intensiv, iar expertii considera ca o sedinta de 45 de minute este echivalenta cu aproximativ 8 ore de gimnastica neintrerupta.

Efectele sedintelor se vad imediat, si, in plus, rezultatul sedintelor de electrostimulate, este faptul ca muschii devin mult mai fermi si grasimile se elimina treptat. In afara de tonifierea musculaturii si de arderea tesutului adipos, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sangelui si nivelul de oxigenare a zonei respective.

Procedura de electrostimulare se face cu un aparat de electrostimulare si a fost utilizata in prima faza pentru astronauti, pentru a le mentine musculatura la intoarcerea din expeditii.

Electrostimularea ajuta la cresterea tonusului si a confortului fizic. Cresterea tonuslui si fermitatii musculare are drept consecinta sporirea capacitatii de efort si dupa 1 sau 2 luni de electrostimulare se poate incepe mult mai usor un tratament sportiv sau un tratament cu fitness, relaxare musculara, tratamente pentru dureri de musculatura si articulatii cauzate de munca in pozitii nefiresti sau incomode.

Electostimularea este utilizata si in fiziokinetoterapie mai exact in recuperarea dupa acidente sau operatii deoarece combate febra musculara indiferent care ar fi cauza acesteia, realizeaza electromasaj pentru relaxarea muschilor care este ideal pentru contractiile dureroase, indiferent care ar fi cauza lor.

Electrostimularea contribuie si la tratarea durerilor articulare  inclusiv cele de coloana vertebrala care apar ocazional sau care apar sub forma unor simptome secundare cauzate de alte afectiuni.

Cresterea eficientei in curele de slabire sau accelerarea efectului obtinut din antrenamente fizice, reducerea ridurilor si netezirea si tonificarea tengumentului sunt doar cateva dintre avantajele pe care electrostimularea le are in estetica.

Celulita apare din cauza dereglarii circulatiei sangelui si prin urmare a cantitatii de oxigen care ajunge in stratul adipos. Electrostimularea ajuta foarte bine la tratarea celulitei si imbunatateste modul in care sangele circula favorizand schimbul de substante. Datorita programului de drenaj limfatic, electrostimularea elimina si reziduurile imbunatatind aportul de oxigen care patrunde in tesutul adipos.

Celulita are un aspect al moviliteor aflate sub piele, iar tegumentul sufera si el modificari in ceea ce priveste textura si aspectul. Cu ajutorul sedintelor de electrostimulare sunt netezite aceste movilite si se amelioreaza pana la eliminare completa aspectul asemenator cu o coaja de portocala al zonelor afectate. Tegumentul va beneficia in urma electrostimularii fiind tonifiat si netezit.

Electrostimularea ajuta foarte mult problemele aparatului circulator, in special periferic si elimina varicele aflate in faza incipienta impiedicand evolutia bolii in stadiile avansate. Un alt avantaj demn de luat in calcul al tratamentelor prin electrostimulare este faptul ca musculatura este lucrata fara a se depune un efort.

Tratamentul cu ajutorul electrostimularii se face sistematic, fara a se face pauze sau intreruperi si de minim 3 ori pe saptamana, si trebuie sustinut de o dieta si de consumarea a minim 2 litri de apa zilnic.

Recomandam respectarea principiilor legate de o dieta disociata ce asigura rezultatele bune in combinatie cu sedinte de electrostimulare.

Daca nu se pot urma diete va recomadam macar sa evitati excesele, alimentele foarte bogate in calorii si mesele mai tarziu de ora sase seara.

O dieta echilibrata daca este tinuta corect ajuta mai mult efectele sedintelor de electrostimulare.

0 Shares
You May Also Like