franciza gogoserie

Danny Donuts- franciza gogoserie

0 Shares
0
0
0

DANNY DONUTS  – franciza gogoserie este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 2007. Inca de la inceput si-au propus promovarea marcii DANNY DONUTS pe plan national si european venind in intampinarea tuturor consumatorilor, cu o gustare sanatoasa si rafinata potrivita pentru oricare moment al zilei.

Grija lor principala este ca produsul DANNY DONUTS sa se deosebeasaca de produsele similare prezente pe piata, prin forma, continut si prezentare, de aceea calitatea se regaseste in tot ceea ce fac, incepand cu selectarea atenta a ingredientelor folosite, pana la tehnologia si utilajele de cea mai buna calitate.

Gogoasa este un aluat prajit, de obicei cu o gaura in mijloc, si acoperita cu zahar sau bombonele. Este de obicei consumat la micul dejun sau ca si gustare la mijlocul zilei. Acum este o gustare în toată lumea, de la brutărie la restaurantul fast-food. Se banuieste că gogoașa a fost inventată în New York City în 1847 de un bărbat pe nume Hanson Gregory.

Cafeaua și gogoșile sunt bine-cunoscute pentru că sunt o combinatie favorita pentru un mic dejun american, dar este mult mai mult în istoria lor decât ați putea crede. Gogoșile au aparut pentru prima dată în 1847 în America, când un necunoscut din New England a prăjit pentru prima dată aluatul într-o formă care seamănă cu o gogoașă.

Această primă gogoașă nu era ceea ce suntem obișnuiți să vedem astăzi, deoarece a fost tăiată doar în două jumătăți și excesul de aluat a fost ciupit.

Printre cele mai raspandite idei de afaceri prezente in mediul online ne-am gandit sa va prezentam si acesta afacere cu o taxa de franciza foarte mica si diferita ca si idee de gogoserie Fitosica.

Pana la urma ce sunt gogosile

Pana la urma ce sunt gogosile?

Gogoșile sunt un produs de patiserie din aluat prăjit care poate fi acoperit sau umplut cu o varietate de toppinguri dulci sau sărate, cum ar fi ciocolată, zahăr pudră sau suc de lămâie. Gogoșile pot fi rotunde, pătrate sau facute din răsuciri de aluat. Gogoasa este unul dintre cele mai populare si recunoscute deserturi din Statele Unite. Este un aliment care are rădăcini în Europa.

O gogoașă de prăjitură este un aluat prăjit care are o formă circulară și este adesea făcut și mâncat fără umplutură. Gaura pentru gogoși este o bucată de aluat care a fost tăiată din aluat înainte de prăjire și este folosită ca decor pentru gogoși – se prăjește și se mănâncă ca parte a gogoșii.

Franciza Gogoserie : produsul Danny Donuts

Inventarea gogoasei in forma de inel este atribuita unui marinar american, Hanson Gregory, iar o legenda a localitatii Maine in care a trait acesta, povesteste cum capitanul si-a infipt gogoasa intr-una din spitele rotii de manevrare a vaporului si s-a indragostit pe loc de idee. Justificari mai pragmatice atribuie aparitia gogosii in forma de inel unei necesitati de a grabi procesul de prajire si de a elimina totodata un neajuns important: mijlocul crud al gogosii.

Mini gogosile ”DANNY DONUTS” – franciza gogoserie se remarca prin forma pe care o au si modul de preparare. Se pregatesc in fata clientilor, la comanda, iar datorita ingredientelor folosite aroma si gustul sunt diferite de cele ale altor gogosi .

Important: produsul DANNY DONUTS nu contine aditivi!

Adaosuri semnificative privind potentarea produsului final, se obtin prin pudrarea mini gogosilor  cu zahar si scortisoara sau diferite topinguri; ciocolata, caramel, fructe de padure zmeura.

Prajirea  se face in ulei vegetal de cea mai buna calitate, iar masina automata are grija atat de intoarcerea gogosilor pe ambele parti pentru o prajire uniforma cat si  de timpul alocat acestei operatiuni.
Vanzarea mini gogosilor se face in cutii cu sau fara capac ( 12 bucati  mini donuts /PORTIE).

Pot fi servite calde sau reci, dupa preferinta  si au termen de valabilitate  48 de ore pastrate in ambalajul de servire sau 72 de ore in vid.

franciza gogoserie

Care sunt avantajele pentru franciza gogoserie de la Danny Donuts?

Parteneriatul cu ”DANNY DONUTS” este o oportunitate de afacere intr-un sistem unitar si organizat care va va oferi independenta financiara cu o  investitie minima si un profit satisfacator.

Veti primi din partea noastra toate indrumarile necesare, se va face training cu oamenii  care se vor ocupa de preparare si vanzare, acestia nu trebuie sa aiba experinta in domeniu (tot ce trebuie sa faca este sa adauge apa mixului pe care il primiti ambalat in pachete de 1 kg), se va asigura identitatea vizuala  atit a spatiului de vinzare cit si a vinzatorului, se asigura garantie  pentru toate componentele masinii automate de gogosi, se asigura livrarea mixului pentru gogosi la locatiile dumneavoastra.

Chiar daca nu este o franciza 100% romaneasca, ca si celebra gogoserie Fitosica, instruirea angajatilor se va face incepand de la cele mai mici detalii, iar taxa de intrare foarte mica poate transforma aceasta franciza in una  din acele idei de afaceri care pot insemna trecerea de la statutul de angajat al cuiva la a fi propriul angajat.

Durata trainingului este de 3 zile si include montarea /demontarea utilajului de productie ,procesul de preparare a mini gogosilor ,intretinerea unitatii si lucrul cu angajatii  Vom fi alaturi de dumneavoastra in ziua deschiderii propiei unitati si ori de cate ori va fi necesar ajutorul nostru.

Producerea si comercializarea mini gogosilor

Care este modul de lucru?

Producerea si comercializarea mini gogosilor marca DANNY DONUTS se poate face in locatii fixe independente(magazine,standuri amenajate in interiorul mall-urilor sau supermarketurilor,rulote comerciale echipate corespunzator  sau in casute din lemn

  • intr-un spatiu comercial fix stradal cu trafic pietonal incepand cu cca 10 mp pentru vanzarea stricta de  mini gogosi,cafea si inghetata.
  • intr-un spatiu comercial fix stradal cu trafic pietonal incepand cu cca 15-40 mp pentru gogoserie&cafenea  unde se mai pot comercializa si alte produse de patiserie/cofetarie
  • intr-un spatiu comercial mobil”AFACERE PE ROTI” respectiv rulota comerciala complet echipata si utilata care permite deplasarea la festivaluri targuri,expozitii,evenimente speciale,concerte,stadioane ,zilele orasului  sau alte evenimente la care  se aduna un public numeros

INVESTITII FINANCIARE

TAXA DE INTRARE                    2.000 euro TVA inclus
UTILAJ DE PRODUCTIE           5.500 EURO TVA INCLUS

Prin contractul de franciza Francizatul se obliga sa achizitioneze de la Francizor
materia prima ,respectiv mixul pentru mini gogosi si toppinguri-le aferente ,astfel incat gustul minigogosilor sa fie identic in orice locatie deschisa.

Toti partenerii francizati au obligatia ca in primele 6 luni de functionare sa se supuna sistemului de implementare HACCP(HAZARD CONTROL POINT ); sistem care se bazeaza in mare parte pe prevenirea posibilelor neajunsuri care ar putea genera riscuri prentru consumatori; si are ca scop eliminarea in totalitate sau reducerea la un nivel acceptabil a riscurilor pentru producerea de alimente sigure.

Sistemul HACCP obliga la respectarea riguroasa a principiilor preventive continute de el ,deoarece nerespectarea acestor principii in oricare dintre fazele procesului de productie pune in pericol intreg sistemul.
Costul sistemului HACCP este de 700 euro/tva inclus si este implementat de catre o firma acreditata.

0 Shares
You May Also Like