Eleven One 111-franciza spalare fara apa

0 Shares
0
0
0
franciza-eleven-one-111Franciza este una din cele mai populare variante de a intra intr-o afacere, fara nici un fel de experienta si cu un capital minim de pornire. Pe scurt, avantajele francizei sunt : cheltuieli reduse de demarare a afacerii, asistenta in marketing-ul afacerii si suport continuu pentru garantarea succesului si eliminarea factorilor de risc.
ELEVEN ONE WATERLESS CAR WASH – Spalatorie auto mobila in sistem FRANCIZA, a fost lansata in 2009 si s-a bucurat de un succes deosebit inca de la deschidere.
Franciza ELEVEN ONE nu are redevente anuale, fiind destinata in special micilor intreprinzatori, fara experienta sau cu experienta comerciala minima, carora manualul de franciza le furnizeaza inca de la inceput, toate amanuntele necesare demararii acestei activitati.
Franciza ELEVEN ONE 111. O afacere profitabila, ecologica si cu investitie minima.Utilizat initial de fortele armate SUA, acest concept s-a dezvoltat si imbunatatit ulterior, fiind lansat si aplicat in prezent in peste de 40 tari.

Franciza Eleven One ofera prin francizatii sai servicii de spalare auto fara apa.

Aceste servicii au costuri cu materia prima mai mici decat o spalatorie conventionala, ofera o mobilitate foarte mare echipei de spalare, tot echipamentul incapand intr-un rucsac, are costuri de pornire mult mai mici decat orice tip de spalatorie si multe altele.

Spalarea fara apa sau spalarea uscata a provocat o adevarata revolutie pe piata serviciilor de curatenie din Statele Unite ale Americii, Australia iar de curand si in Europa. Sunt astazi sute de afaceri in lume care se bazeaza pe acest concept de spalare economica ecologica si eficienta

franciza-eleven-one-111-1Francizatul Eleven One poate oferi urmatoarele tipuri de servicii:

Spalare la domiciliu – Deoarece tot echipamentul de spalare Eleven One poate incapea intr-un rucsac, echipa de spalare va avea o foarte mare mobilitate, putand sa se deplaseze cu usurinta la domiciliul clientului sau la sediul firmei ce detine un parc auto. Spalarea poate fi facuta in orice locatie, in urma acesteia ne existand reziduuri.

Spalatorie traditionala – Franciza Eleven One poate fi folosita cu succes si in spalatorii auto cu locatie fixa, asemanatoare spalatoriilor traditionale. Pe langa calitatea superioara a spalarii, costurile inceperii unei astfel de spalatorii sunt minime, deoarece se elimina costurile cu o canalizare speciala pentru spalatorii cat si cu celelalte echipamente necesare in procesul de spalare. Deoarece spalarea se face fara apa si nu exista deversari de agenti poluanti, nu aveti nevoie de aviz de functionare de la mediu.

Spalatorie in parcare – in cadrul parcarilor centrelor comerciale sau a altor parcari de mari dimensiuni, nu aveti nevoie de nimic mai mult decat de un stand de prezentare a produselor si serviciilor de spalare, spalarea putand fi facuta chiar in locul in care se afla masina. In timpul in care clientii isi fac cumparaturile sau isi petrec timpul liber, echipa de spalare va avea grija de masina acestora.

Distributia produselor – francizatii Eleven One au dreptul de vanzare a produselor spre clientul final. Astfel, cu toate ca un client nu ar dori sa isi spele singur propria masina, in cazul aparitiei unor pete nedorite, acestea ar putea fi inlaturate de catre proprietarul masinii.

Solutia Eleven One Waterless Car Wash

Particulele solutiei inconjoara si izoleaza moleculele de murdarie, le distanteaza si le desprinde de pe suprafata vopsita, inainte de a incepe stergerea. Procesul, cunoscut sub denumirea de emulsificare, practic dizolva particulele de murdarie si creaza in acelasi timp o pelicula alunecoasa pe suprafata de curatat . Astfel este exclusa orice zgariere sau matuire a suprafetei de curatat. In acelasi timp, procesul de aplicare are drept rezultat o stralucire perfecta si un strat protector lucios

ELEVEN ONE spala impecabil oferind si urmatoarele avantaje:
– Protejeaza in timp suprafata caroseriei impotriva razelor UV si ploilor acide.
– Lustruieste. Suprafata rezultata este incredibil de stralucitoare !
– Longevitate. Produsul ofera un strat de protectie unica, cu efect antistatic si anti-aderent ce va mentine vehiculul curat pentru mai mult timp.

franciza-spalatorie-fara-apaCe ofera franciza:

In cadrul investitie totale, care include si taxa de franciza, veti beneficia de posibilitatea folosirii brandului 111 Eleven One, manualul de instructuini de functionare a francizei, kitt-ul initial pentru o echipa de doua persoane ce contine echipament si consumabile pentru spalarea a aproximativ 1500 masini, instruirea unei echipe de doua persoane in folosirea produselor Eleven One (curs de 8 ore) si materiale promotionale Eleven One.

Spalarea ecologica fara apa a autovehiculelor este o afacere foarte rentabila si este destinata in special micilor intreprinzatori. Costurile de spalare cu solutia Eleven One sunt chiar mai mici decat costurile in cazul unei spalatorii traditionale, cu apa si solutie.

Pentru deschiderea unei spalatorii ecologice auto fara apa nu sunt necesare avize si autorizatii speciale de functionare, trebuie doar inscrierea in statutul societatii a codului CAEN 4520 : Intretinerea autovehiculelor.

Aceasta activitate poate fi pusa in practica imediat si cu resurse minime in cele mai diverse domenii si locatii, cum ar fi de exemplu: parcari de supermarket, parcari de institutii, hoteluri, restaurante etc.Franciza se adreseaza oricarei persoane sau firme interesate.

Sumar Franciza

Franciza: Eleven One 111
Concept: Spalatorie ecologica fara apa
Zona vizata: Toata tara
Tip locatie:: Fixa sau mobila
Spatiu locatie: 0
Taxa Franciza: 1000 euro
Investitie Totala: 2350 euro
Redevente: 0
Tara origine: Romania
Numar locatii: 23
Tip Contract: Franciza
Aplica

 

Franciza ELEVEN ONE „Spalatorie auto mobila la pachet” are cu un cost de 2800 euro, investitie in care este inclusa taxa de franciza, un pachet KITT consistent si complet de pornire a afacerii, ce consta din solutii, accesorii, consumabile si echipament de lucru pentru o echipa mobila formata din 2 persoane, precum si un curs de training.

Cursul de training consta dintr-o parte teoretica si una practica, in urma caruia cursantii capata cunostiintele si indemanarea necesara inceperii activitatii. La finalul trainingului, cursantii vor da o proba practica de testare, in urma careia vor capata o diploma de absolvire.

SPALAREA FARA APA sau spalarea uscata a autoturismelor (engl. waterless car wash) este o ECO-tehnologie de ultima ora la nivel mondial, prin care orice suprafata vopsita, din sticla, oglinda, plastic, acril, pvc, crom, inox, poate fi spalata, curatata, lustruita si protejata intr-o singura operatie, fara a utiliza apa. Definitie wikipedia

Aceasta tehnica consta in pulverizarea unei solutii emulsionante denumita ELEVEN ONE direct pe caroserie si stergerea emulsiei cu o laveta speciala din microfibra. Solutia indeparteaza murdaria prin emulsificare, lasand o suprafata curata, stralucitoare si protejata .

franciza-eleven-one-111-3ELEVEN ONE este un produs original Freedom Waterless Car Wash, cel mai bun produs waterless din gama sa, considerat de revistele de specialitate.

ELEVEN ONE dizolva instantaneu murdaria si o izoleaza, protejand caroseria de zgariere. Cand este folosit corect, el poate curata, lustrui si proteja masina Dvs. in doar cateva minute, fara a depune prea mult efort. Comparand cu metodele clasice de spalare, uscare, ceruire, ELEVEN ONE scuteste mult din timpul si banii pierduti cu aceste operatii.

ELEVEN ONE este un produs inovator dar nu un produs miracol.

Acest procedeu trebuie utilizat cu bun simt. Tehnologia de spalare fara apa este perfecta pentru curatarea autovehiculelor de murdaria zilnica de de zi cu zi. Daca masina este exagerat de murdara de noroi, tehnologia waterless va consuma multa solutie, lavete si mult timp, deci nu va mai fi foarte rentabila.

Care sunt deci avantajele ? De ce sa utilizez spalarea fara apa ?

Exista zeci de motive diferite, dar vom atinge doar cateva din cele mai importante:

1.ECONOMIE DE TIMP

Cu ELEVEN ONE puteti curata, lustrui si proteja masina Dvs in doar cateva minute, in comparatie cu spalarea, uscarea, polisarea clasica. Veti economisi deasemenea timpul pierdut in trafic, statul la coada la spalatorie si timpul pierdut pentru spalarea propriu zisa. Veti elimina stressul din trafic, nervii irositi in timpul acestei deplasari.

2.COMODITATE

ELEVEN ONE se poate utiliza oricand si aproape oriunde: in curte sau in fata blocului, la serviciu, in parcare sau pe marginea drumului. Spalarea fara apa nu presupune furtune, sampon, galeata sau bureti. Legea interzice spalarea cu apa si detergenti in spatiul public din motive de poluare. Spalarea fara apa cu ELEVEN ONE este o alternativa perfecta la aceste interdictii.
Spalati-va in timpul liber autoturismul cu ELEVEN ONE si acestea vor deveni de domeniul trecutului.

Deasemenea baltile cu noroi si detergent din curte sau din fata casei, murdarirea hainelor, vor deveni simple amintiri. Oricine poate spala cu ELEVEN ONE, deoarece este foarte simplu de utilizat. Persoanele in varsta si femeile il pot folosi cu usurinta, deoarece nu necesita un efort de apasare puternica a lavetei pe suprafata de lucru.

3.COST

O spalare fara apa cu ELEVEN ONE este mai ieftina decat spalarea automata. Cu un flacon de 0,5 litri solutie se poate spala exterior o masina medie de cca. 3-5 ori.

Lavetele prin simpla spalare, se pot reutiliza de sute de ori, deci costul lor este neglijabil.

Consumuri medii de solutie ELEVEN ONE la o spalare :

Autoturism mini : 70-90 ml

Autoturism mediu : 100-130 ml

VAN, SUV : 150 -250 ml

Cantitatea de solutie consumata este influentata de mai multi factori:

marimea autovehicului, gradul de murdarie al masinii, temperatura exterioara, experienta utilizatorului, tipul de pulverizator utilizat si alti factori.

Temperatura ridicata din timpul verii poate duce la evaporarea solutiei, deci la cresterea consumului de ELEVEN ONE. Folosirea unui pulverizator profesional cu duza fina poate in schimb sa reduca acest consum cu cca. 30-50% deoarece nu se va mai scurge pe jos solutia in exces.

4.SIGURANTA IN UTILIZARE

ELEVEN ONE nu contine: substante toxice sau periculoase, substante derivate din petrol sau VOCs. (VOCs=componente organice volatile). Nu contine deasemenea silicon sau ceara. ELEVEN ONE este complet organic, biodegradabil si 100% ecologic.

ELEVEN ONE a fost intens testat in laborator si are caracteristicile unui produs verde,clasa ECO. Nu are proprietati periculoase si este alcatuit in intregime numai din ingrediente naturale. Spalarea cu acest produs prezinta deplina siguranta in utilizare.
La spalarea automata cu perii a unui autoturism apare riscul ca vopseaua masinii sa se deterioreze de la perii, bureti sau carpe. Spalarea cu ELEVEN ONE protejeaza vopseaua si lacul caroseriei.

5.CALITATE SI LONGEVITATE

Spalarea cu ELEVEN ONE ofera in plus:

PROTECTIE impotriva razelor UV si ploilor acide.

LONGEVITATE datorita efectului antistatic si anti-aderent ce va mentine vehiculul curat mai mult timp.

LUSTRUIRE. Ingredientii speciali din compozitie vor da o mare stralucire caroseriei, ce poate dura intre 2-4 luni. ELEVEN ONE contine un polish vegetal numit Carnauba vax, supranumit regele polish-urilor. Masina va ramane curata timp indelungat si va straluci de curatenie !

6.PROTEJAREA MEDIULUI SI A RESURSELOR DE APA POTABILA

Este o mare criza de apa in multe tari din lume. Problemele deosebite legate de seceta cu care se confrunta tot mai des tara noastra, vor impune in cel mai scurt timp limitari stricte cu privire la irosirea rezervelor de apa. ECO-spalarea cu ELEVEN ONE este o alternativa importanta pentru reducerea consumul inutil de apa potabila, in special in zonele urbane.

Spalarea fara apa cu ELEVEN ONE este 100% ecologica, intrucat nu presupune deversari de reziduuri si lichide poluante in canalizare. Spalarea fara apa este o spalare curata, care nu lasa murdarie la locul unde se efectueaza. Tehnologia de spalare fara apa este benefica mediului inconjurator.

7.PRODUS UNIVERSAL. UTILIZARE IN MULTIPLE DOMENII

ELEVEN ONE este solutia perfecta de spalare pentru masini mai noi de 5 ani si bine ingrijite, care necesita o curatare si intretinere corespunzatoare. Utilizat chiar si o data sau de doua ori pe saptamana, va mentine si proteja indelungat luciului vopselei.

Pe masini neingrijite, mai vechi de 5 ani, unde vopseaua este in general alterata, matuita, solutia va curata perfect si aceste suprafete, dar rezultatele nu sunt la fel de spectaculoase.

Tehnologia de spalare cu ELEVEN ONE nu este destinata numai pentru curatarea si intretinerea autoturismelor, autocarelor, rulotelor s.a. Domeniul de utilizare se poate extinde cu succes in alte domenii ca de exemplu: la curatirea exterioara a fatadelor cladirilor/sediilor moderne (pe suprafete din sticla, placaje ceramice, placaje tip alucobond, inox etc), curatarea semafoarelor si indicatoarelor rutiere, la operatii de curatare casnica sau in domeniul industrial.

Cum functioneaza ELEVEN ONE

ELEVEN ONE spala, curata, lustruieste si protejeaza fara a utiliza apa, intr-o singura operatie orice suprafata neteda sau semineteda, uscata sau relativ umeda. Cu cat suprafata este mai neteda, cu atat rezultatele sunt mai spectaculoase .

Functiile de baza ELEVEN ONE sunt urmatoarele :

Agent protector

ELEVEN ONE dizolva pe loc particulele de murdarie si le emulsioneaza in solutie, protejand caroseria de zgariere. Pelicula fina care ramane dupa stergere, va proteja deasemenea ulterior vopseaua. Aceste functii sunt indeplinite de anumiti ingredienti, lubrifianti si agenti protectori.

Anticoroziv si anti-UV

ELEVEN ONE este deasemenea antibacterial, antifungicid, anticoroziv, anti-UV si anti-ACID. ELEVEN ONE protejeaza caroseria impotriva ploilor acide si a razelor ultraviolete. Intretineti periodic caroseria cu ELEVEN ONE si vopseaua nu se va mai decolora in timp, ci isi va pastra culoarea originala !

Efect antistatic

Curatati periodic caroseria autoturismului Dvs cu ELEVEN ONE si veti constata ca masina se va murdari mai greu decat de obicei. Dupa aplicare, pelicula fina care ramane pe caroserie va respinge murdaria si praful sa adere. O masina spalata o data cu ELEVEN ONE se va curata ulterior mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu se va mai depune sau adera direct pe tabla, ci pe pelicula protectoare .

Polish auto

ELEVEN ONE are deasemenea calitatile unui polish auto, datorita compusului Carnauba. Utilizati constant ELEVEN ONE la curatarea si protejarea caroseriei masinii Dvs si veti observa ca in timp, micile zgaraieturi si matuiri ale vopselei vor dispare sau se vor atenua. Zgaraieturile adanci nu pot fi eliminate, dar vor fi atenuate. ELEVEN ONE lustruieste suprafata caroseriei, redandu-i stralucirea de alta data.

 


0 Shares
You May Also Like