De-cate-tipuri-sunt-selfie-stick-urile

De cate tipuri sunt selfie stick-urile?

1 Shares
0
0
1

De-cate-tipuri-sunt-selfie-stick-urileFiecare utilizator de smartphone isi doreste ca dispozitivul pe care il are in posesie, sa functioneze fara nici o problema cat mai mult timp, insa nu toti se pot bucura de un astfel de noroc.

In cazul celor care opteaza pentru telefoane ieftine, comercializate de catre producatori nu foarte renumiti de pe piata, este lesne de inteles de ce functionalitatea telefonului nu este una de durata.

Cel mai bine ar fi ca in momentul in care ai nevoie de un smartphone, sa iti indrepti atentia spre modele ale unor branduri precun Samsung, Apple, Sony sau chiar si HTC, iar astfel, vei avea siguranta faptului ca ai optat pentru un smartphone de firma, care va functiona fara probleme.

Pentru a te putea folosi cat mai mult timp de telefon, si pentru ca acesta sa functioneze in continuare la capacitate maxima, chiar daca il vei scapa pe jos, va fi nevoie sa iti echipezi dispozitivul cu accesoriile de protectie compatibile, respectiv geamul de protectie pentru ecran, si husa protectoare.

Pe langa aceste accesorii pe care nu ar trebui sa uiti sa le cumperi pentru terminalul tau, pentru a avea o mai mare placere atunci cand utilizezi telefonul, poti sa iti indrepti atentia si spre alte accesorii telefoane, compatibile modelului tau de telefon.

Indiferent de faptul ca alegerea ta consta intr-un smartphone de la Samsung, Sony, Apple ori HTC, sau ca ai optat pentru un model al unei firme nu foarte renumite de pe piata, ai posibilitatea sa optezi de exemplu pentru un selfie stick.

Cu siguranta utilizatorii de smartphone, mai ales cei care au dezvoltat o pasiune pentru fotografie, isi vor cumpara un astfel de accesoriu, care le permite sa isi faca o multime de poze de grup foarte interesante.

Ei bine, un astfel de selfie stick, este un accesoriu pentru smartphone, iar foarte multa lume il cunoaste sub denumirea de bat pentru poze, care a fost considerat un monopod, sau un trepied, si care se folosea ca si suport pentru aparatele foto, insa acum de cand pe piata au aparut smartphone-urile, si aceste accesorii s-au modificat pentru a fi compatibile cu telefoanele mobile inteligente.

In ceea ce priveste transportul, acestea sunt foarte usoare, deci le poti transporta cu usurinta, si sunt foarte utile pentru ca iti poti face poze de unul singur, fara a mai solicita ajutor din partea celor din jur.

Selfie stick-urile pot sa fie cu fir, cu bluetooth sau profesionale. Un astfel de accesoriu cu fir, este cel mai uzual si totodata cel mai usor de folosit, pentru ca se conecteaza printr-un cablu care se introduce in mufa jack a telefonului, si este actionat datorita utilizand butonul de pe manerul batului.

Selfie stick-urile cu bluetooth corespund tuturor telefoanelor cu bluetooth, si au un buton de actionare pe maner, sau au inclusa o telecomanda bluetooth care se conecteaza la dispozitiv.

Selfie stick-urile profesionale sunt ideale si pentru telefoane si pentru aparatele foto, iar sistemul lor de fixare este unul profesional, care nu ii da voie telefonului sau aparatului foto sa se roteasca in momentul miscarii.

1 Shares
You May Also Like