De-ce-ar-avea-nevoie-de-un-cont-pe-Twitter-o-companie-de-web-hosting

De ce ar avea nevoie de un cont pe Twitter o companie de web hosting

0 Shares
0
0
0

De-ce-ar-avea-nevoie-de-un-cont-pe-Twitter-o-companie-de-web-hostingDaca esti o firma mica si in special una cu o audienta potentiala la nivel global, marketing-ul pe social media este foarte important pentru tine.

Pentru firmele de web hosting, este vital chiar. Cauti gazduire web pe servere performante? Intra pe GazduireEnterprise.ro si vei gasi cele mai bune oferte.

Baza de date a clientilor tipici ai unei firme de web hosting, include de obicei si clientii “off-shore”, adica acei clienti ce nu rezida in tara unde este inregistrata compania de web hosting.

Trebuie facut fiecare efort posibil pentru a mentine acest procentaj foarte mic si nu trebuie crescut in nici un caz, asa ca ce tool ar fi cel mai potrivit pentru tine in acest sens? Ei bine da, social media! Acum 10 ani, doar 7% din persoanele conectate la internet (cel putin in Statele Unite) foloseau retelele de social media. Acum, acest numar depaseste 70%. Dar nu asta este totul despre social media.

Exista mai bine de 2.2 miliarde de oameni care sunt utilizatori activi de social media, la nivel global, astfel de retele devenind intre timp un adevarat fenomen. De exemplu, in anul 2015 oamenii din Philipine au folosit retelele de socializare pentru mai bine de 3.7 ore pe zi, in timp ce in Statele Unite, utilizatorii au folosit aceleasi retele, intre 1.7 si 2 ore pe zi.

Asta este foarte mult. Practic, un sfert din timpul pe care o persoana si l-ar petrece la job de exemplu, este petrecut pe social media.

Acest tip de folosire a unui spatiu de advertising, prabuseste audienta televiziunilor, pentru ca in ziua de astazi poti fi la fel de bine in fata unui monitor de calculator, pe cat poti fi in fata unui televizor. In acelasi timp, informatia pe internet este mult mai diversificata si poate fi gasita foarte usor.

Nu am nevoie de Twitter, este depasit.

Cu Facebook pe post de market leader, majoritatea persoanelor nu iau in considerare si celelalte retele de socializare, mai ales cand vine vorba despre strategii de marketing. Este cu atat mai usor, cu cat Facebook depaseste putin 1 miliard de utilizatori activi, in timp ce despre Twitter se crede ca ar fi in declin.

De fapt, nu asta este adevarul. Twitter este intr-o crestere constanta, de aproximativ 1.5% per trimestru. Nu se compara cu Facebook, dar totusi, nici nu putem spune ca s-ar afla in declin. La inceputul acestui an (in 2016) Twitter avea mai bine de 320 de milioane de utilizatori activi, cu peste 84 de milioane de vizitatori unici pe zi.

Este ideal pentru marketingul de web hosting, 50% dintre userii Twitter fiind in Statele Unite, iar ceilalti raspanditi aproape in mod egal, in toata lumea. In plus, peste 80% din utilizatorii de Twitter, sunt utilizatori ce folosesc device-uri mobile. Din nou, ideal pentru o industrie web-based. Cu alte cuvinte, nu se pot ignora pur si simplu 320 de milioane de utilizatori, daca te gandesti la marketing social media pentru firma ta de web hosting.

0 Shares
You May Also Like