De ce au oamenii nevoie de OVB Romania asigurari de viata?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta unul dintre lucrurile la care ne gandim cu totii in viata de zi cu zi, este sa avem o viata lipsita de griji, atat noi cat si cei dragi noua. OVB Romania asigurari de viata vine in ajutorul oamenilor care isi doresc sa duca o viata lipsita de griji, si le propune acestora cele mai eficiente solutiii pentru o viata lipsita de griji.

Vom aborda acest subiect in urmatoarele randuri, si veti descoperi de ce este indicat sa contactati OVB Allfinanz Romania, pentru a lua legatura cu un consultant OVB, care va poate explica de ce este indicat sa incheiati o polita de asigurare de viata.

In cazul in care va intrebati de ce este indicat sa colaborati cu OVB Allfinanz Romania, ei bine, trebuie sa aflati ca aceasta companie este considerata de catre foarte multi specialisti din tara noastra, drept cea mai importanta companie care ofera servicii de consultanta financiara in tara. Discutam despre o companie care exista pe piata, si se afla in topul preferintelor oamenilor de mai bine de peste 40 de ani.

In conditiile in care compania are o asemenea vechime pe piata, si este prezenta in 14 tari europene, este usor de inteles de ce este indicat sa alegeti OVB Romania asigurari de viata, atunci cand doriti o polita de asigurare de viata. Iata ceea ce veti afla de la cei mai buni specialisti in servicii de consultanta de la OVB Romania.

Ce este asigurarea de viata?

O polita de asigurare de viata este un contract cu o companie de asigurari. In schimbul platilor de prima, compania de asigurari ofera beneficiarilor la decesul asiguratului o suma forfetara, cunoscuta drept prestatie de deces.

De obicei, asigurarea de viata este aleasa in functie de nevoile si obiectivele proprietarului. Asigurarea de viata pe termen lung asigura, in general, protectie pentru o perioada determinata, in timp ce asigurarea permanenta, cum ar fi viata intreaga si universala, ofera acoperire pe viata.

Este important de mentionat ca beneficiile de deces de la toate tipurile de asigurari de viata nu sunt, in general, fara impozit pe venit. Exista multe varietati de asigurari de viata. Unele dintre cele mai comune tipuri sunt discutate mai jos.

Asigurare de viata pe termen determinat

Asigurarea de viata pe termen determinat, este conceputa pentru a oferi protectie financiara pentru o anumita perioada de timp, cum ar fi 10 sau 20 de ani. Cu asigurarea traditionala pe termen determinat, suma de plata a primei ramane aceeasi pentru perioada de acoperire selectata.

Dupa aceasta perioada, politele pot oferi o acoperire continua, de obicei cu o rata de plata a primei substantial mai mare. Asigurarea de viata pe termen lung este, in general, mai scumpa decat asigurarea de viata permanenta.

Nevoile pe care le ajuta sa le indeplineasca: veniturile de asigurare de viata pot fi utilizate pentru a inlocui venitul potential pierdut in anii de lucru. Acest lucru poate oferi o plasa de siguranta pentru beneficiarii dvs. si poate ajuta, de asemenea, sa se asigure ca obiectivele financiare ale familiei vor fi indeplinite – obiective precum plata unei ipoteci, mentinerea unei afaceri functionale si plata colegiului.

Este important de mentionat ca, desi asigurarea de viata pe termen lung poate fi folosita pentru a inlocui venitul potential pierdut, prestatiile de asigurare de viata sunt platite simultan, in suma forfetara, nu in plati regulate, cum ar fi cecurile de plata.

Asigurare de viata universala

Asigurarea de viata universala este un tip de asigurare de viata permanenta conceputa pentru a asigura acoperirea pe viata. Spre deosebire de asigurarea de viata intreaga, politele de asigurare de viata universale sunt flexibile si va pot permite sa ridicati sau sa reduceti sumele de plata sau de acoperire a primei pe toata durata vietii. In plus, datorita acoperirii sale de viata, viata universala are de obicei plati de prima mai mari decat termenul.

Nevoile pe care le ajuta sa le indeplineasca: Asigurarile universale de viata sunt utilizate cel mai adesea ca parte a unei strategii flexibile de planificare a proprietatilor pentru a ajuta la pastrarea averii pentru a fi transferate catre beneficiari. O alta utilizare obisnuita este inlocuirea veniturilor pe termen lung, unde nevoia se extinde dincolo de anii de lucru.

Unele proiecte universale de produse de asigurare de viata se concentreaza pe furnizarea atat a acoperirii prestatiilor de deces, cat si a valorii in numerar, in timp ce altele se concentreaza pe oferirea unei garantii de beneficii de deces garantate.

Asigurare de viata intreaga

Asigurarea de viata integrala este un tip de asigurare de viata permanenta, conceputa pentru a oferi acoperire pe viata. Din cauza perioadei de acoperire a vietii, polita de asigurare pentru intreaga viata are de obicei plati de prima mai mari.

Nevoile pe care le ajuta sa le indeplineasca: Polita de asigurare pentru intreaga viata poate fi folosita ca instrument de planificare a proprietatilor pentru a va pastra averea pe care intentionati sa o transferati beneficiarilor.

Aceste detalii sunt cele mai importante pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste asigurarea de viata. Cei mai buni consultanti de la OVB Allfinanz Romania, va vor aduce la cunostinta toate aceste detalii, si va vor recomanda un tip de polita de asigurare de viata, care vi se potriveste cel mai bine.

0 Shares
You May Also Like