De ce erau telefoanele Nokia atat de bune in trecut?

0 Shares
0
0
0

De-ce-erau-telefoanele-Nokia-atat-de-bune-in-trecutTelefoanele Nokia au detinut suprematia pe piata de profil cu mai multi ani in urma, dar acum alti producatori s-au impus din cauza schimbarilor aduse de un domeniu in continua dezvoltare si schimbare.

Telefoanele Nokia, pentru care poti gasi acum un acumulator Nokia original aici http://www.accesoriigsm.ro/baterie-nokia-originala-25,  pentru a-l schimba pe cel vechi sau ramas in memoria utilizatorilor ca dispozitive de calitate superioara in comparatie cu cele ale altor companii.

Chiar daca telefonul Nokia pe care il folosesti are probleme cu bateria, acum poti cumpara un acumulator Nokia original atat pentru un telefon cu taste, de tip vechi, cat si pentru un smartphone din seria Nokia Lumia. Cu o vechime foarte mare in domeniu, compania finlandeza Nokia a adus numeroase inovatii in acest sector dinamic.

Practic, in trecut, orcine isi dorea un telefon de calitate foarte buna isi cumpara un telefon Nokia. Pretul lui era putin mai ridicat decat al altor modele, insa calitatea isi spunea cuvantul si atragea din ce in ce mai multi cumparatori.

In ultimele decenii, de exemplu, telefoanele mobile produse de Nokia au acoperit o gama larga de utilizatori care le-au cumparat in diverse scopuri, nu numai pentru a vorbi la ele si a trimite mesaje. Este binecunoscut modelul Cityman, facut celebru de presedintele Uniunii Sovietice in anul 1987. Peste timp, daca aruncam o privire, vedem cat de mult au evoluat telefoanele Nokia. Acum exista pe piata modelul Nokia Lumia 1020, un smartphone cu sistem de operare Windows Phone ce include o camera foto cu rezolutia de 41 de megapixeli.

Un telefon Nokia era foarte rezistent la diversele provocari care apareau in timp. Cei care doreau isi puteau personaliza telefonul asa cum le placea, cu diverse carcase in culori diferite sau stiluri adaptate fiacarui utilizator. Pretul unei carcase nu era prea ridicat, iar dimensiunea mica a ecranului face posibil acest lucru. Cu un smartphone, de xemplu, tot ce se poate schimba la aspectul lui exterior este capacul posterior al telefonului, caci partea din fata este ocupata in intregime de ecran.

Cu ajutorul unui telefon Nokia nimeni nu trebuia sa isi faca griji in legatura cu durata de viata a bateriei. Un telefon Nokia nu necesita incarcare multe zile, spre deosebire de telefoanele ultramoderne care au nevoie de incarcare zilnica. Un telefon mobil Nokia se putea repara mult mai usor atunci cand se defecta. Daca defectiunea era mai complexa si necesita interventia unui specialist in domeniu, nici in acest caz costurile nu erau prea mari.

E adevarat ca un telefon mobil vechi nu asigura accesul la retelele de socializare, insa el se dovedeste mult mai bun pentru indeplinirea functiilor de baza. De la preluarea companiei Nokia de catre Microsoft, aceasta marca de telefoane urmeaza sa dispara de pe piata, urmand a aparea sub o alta denumire. Au aparut insa informatii ca Nokia ar putea reveni pe piata chiar din 2016, atunci cand interdictia nu va mai fi in vigoare, ea fiind impusa de procesul de achizitie facut de Microsoft.

0 Shares
You May Also Like