Este HTC HD 7 un smartphone potrivit si pentru mine?

0 Shares
0
0
0

Este-HTC-HD-7-un-smartphone-potrivit-si-pentru-mineFie ca vrei, fie ca nu vrei, la un moment dat, daca esti din Bucuresti si ai iPhone, sansele ca sa ai nevoie de reparatii iPhone Bucuresti sunt foarte mari, deoarece, la urma urmei, nimic nu dureaza vesnic. Si telefoanele mobile se strica, fie ele iPhone sau Nokia.

Cei care sunt de exemplu din Cluj, nu o sa fie interesati poate de reparatii iPhone Bucuresti, insa cu siguranta pot fi interesati de alte lucruri care tin de telefonia mobila. Mai multe informatii, gaseti pe http://www.servicegsm.ro/.

Chiar daca multi isi doresc un iPhone, nu toti si-l permit. Sunt insa si perosoane care isi permit un iPhone, dar pur si simplu nu le incanta aceasta marca renumita, fapt pentru care opteaza pentru alte tipuri de smartphone-uri.

Un smartphone dorit, mai ales de iubitorii de HTC este HTC HD7. Ca si sistem de operare, acest telefon foloseste Windows Phone 7, si-l foloseste intr-un mod foarte rapid.

Daca e sa vorbim despre cum arata acest telefon, putem incepe cu dimensiunile, care sunt de 122 x 68 x 11,2 mm. Ecranul este de 4,3 inch, fapt pentru care vei avea o experienta placuta folosind un astfel de telefon.

Atat sus, cat si jos, modelul prezinta doua fante, fante care mascheaza de fapt difuzoarele. Carcasa se imbina perfect cu sticla din ecran, dand un aspect fin si elegant. De asemenea, intre sticla si metal nu se mai poate depune praf.

Pe partea din spate a telefonului, intalnim un piciorus de sprijin, care poate fi util atunci cand doresti sa-ti pozitionezi aparatul in forma verticala.

Butoanele pentru volum se afla pe partea drapta si prezinta dezavantajul faptului ca joaca intr-un mod care poate fi deranjant, mai ales in momente de liniste perfecta.

Daca e sa vorbim de partea de hardware, amintim din nou faptul ca acest ecran are o diagonala de 4,3 inch. Telefonul are un display de 480 x 800 pixeli si un procesor Qualcomm Snapdragon la 1 GHz. Referitor la partea legata de memorie, lucru care i-ar putea interesa pe multi, intalnim o memorie RAM de 576 MB si o memorie ROM de 512 MB.

Daca esti interesat de partea legata de fotografii, afla ca telefonul este dotat cu o camera foto de 5 MP, cu autofocus si detectie automata a luminozitatii si doua leduri flash, fapt pentru care fotografii ies destul de clare pentru aceste dotari.

Iubitorii de vizionarea filmelor cu ajutorul telefonului mobil se pot bucura de vizionarea cursiva a filmelor, datorita faptului ca in dotarile telefonului intra si faptul ca acestea sunt recodate prin Zune.

Internetul functioneaza impecabil pe acest model, indiferent de faptul ca intri pe tot felul de site-uri sau ca vizionezi filmulete pe YouTube. Calitatea audio este de asemenea foarte buna, ea fiind un punct forte pentru acest model.

In incheiere, vorbim despre durata de viata a bateriei, lucru de maxim interes pentru utilizatorii de smartphone. Bateria telefonului este de doar1230 mAh, Li-ION, fapt pentru care durata de viata va fi de doar 8 ore daca navighezi pe iternet si de aproximativ 5 ore daca vizionezi filme.

Alegerea iti apartine in totalitate. Daca nu te atrage acest telefon, mai poti alege si altul, din multitudinea de smartphone-uri existente pe piata.

0 Shares
You May Also Like