Foliile-de-protectie-din-sticla-mai-bune-decat-cele-din-plastic

Foliile de protectie din sticla mai bune decat cele din plastic?

0 Shares
0
0
0

Foliile-de-protectie-din-sticla-mai-bune-decat-cele-din-plasticToti utilizatorii de telefoane mobile de ultima generatie stiu cat de importante sunt accesoriile gsm. Fie ca vorbim de folii, carcase, huse de protectie sau incarcatoare si adaptoare, toate aceste accesorii gsm sunt extrem de importante in cazul in care dorim ca telefonul nostru sa fie protejat si sa functioneze corespunzator.

Atunci cand cumparati un iPhone, doriti sa va asigurati ca il puteti mentine in stare perfecta. La urma urmei, ati muncit din greu pentru a-l achizitiona. Folosirea foliilor de protectie este una din modalitatile prin care va puteti proteja dispozitivul de zgarieturi si amprente.

Dar ce faceti atunci cand il scapati sau asezati accidental obiecte grele pe el? Foliile de protectie din plastic pot proteja telefonul doar impotriva zgarieturilor, prafului si amprentelor, insa nu il pot feri de cazaturi si plasarea de obiecte grele pe suprafata acestuia.

Folii de protectie din sticla intarita

Aceste folii de protectie din sticla intarita reprezinta ultimele accesorii in privinta telefoanelor mobile, care au devenit populare datorita multitudinii de avantaje cu care acestea vin, insa, in primul rand, datorita faptului ca acestea previn spargerea ecranului atunci cand telefonul sufera o cadere accidentala. Sticla intarita este, de fapt, o sticla de cinci ori mai puternica decat cea normala, datorita modului in care aceasta este realizata.

Sticla este incalzita la temperaturi ridicate si este racita foarte rapid. In urma acestui proces, sticla devine mult mai puternica decat cea obisnuita. Datorita modului in care aceasta este fabricata, sticla intarita se sparge in forme mici de cerc si nu cum s-ar sparge o sticla obisnuita.

Acest lucru face telefonul mai sigur de utilizat. Un alt avantaj legat de acest tip de sticla il reprezinta faptul ca aceasta este rezistenta la caldura. Datorita modului in care este fabricata, aceasta poate rezista caldurii si daunelor.

Avantaje si dezavantaje

La fel ca in cazul multor accesorii, exista avantaje si dezavantaje ale folosirii foliilor de protectie din sticla. Rezistenta la soc si caldura sunt doar doua dintre beneficiile utilizarii acestui tip de sticla. Un alt avantaj s-ar referi la faptul ca o folie de protectie din sticla este mai rezistenta decat una din plastic. Ultimul, dar nu cel din urma, este faptul ca din moment ce protectia ecranului este realizata din sticla este ca si cum te-ai uita direct la ecranul original si nu printr-un alt mediu.

Zgarieturile se pot acumula in timp in cazul protectiei din plastic, facand ecranul sa apara neclar celui care il priveste. Praful se poate si el strecura pe margini, iar daca nu ati reusit sa puneti folia din plastic foarte bine, pot aparea si bule de aer intre ecranul telefonului si folie.

Unul din dezavantajele protectiei din sticla il reprezinta grosimea. Aceasta este cuprinsa intre 0.3 si 0.5 mm, facand-o sa fie destul de voluminoasa pentru unii utilizatori. Un alt dezavantaj ar fi pretul. O folie de protectie din sticla este de cinci ori mai scumpa decat una din plastic. Cu toate acestea, pretul este justificat, mai ales avand in vedere protectia pe care o primiti.

0 Shares
You May Also Like