Gresie si faianta in tendintele anului 2021 de la Imperial White

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de finisaje trebuie sa avem mare grija la alegerile pe care le facem. Asta pentru ca pe acestea nu le schimbam prea curand. Gresia si faianta selectate pentru o locuinta trebuie sa fie de calitate, sa fie rezistente in timp, dar sa aiba si design-uri care nu se vor demoda in viitor.

Magazinul Imperial White este specializat pe aceasta nisa si importa astfel de produse din Spania. Aici vei regasi modele variate de gresie si faianta, decoruri si mozaic, ce se incadreaza in tendintele acestui an.

Parchet sau gresie?

Vesnica problema a oamenilor, nu stiu ce sa aleaga pentru podea. Sunt cei ce prefera aspectul de lemn al parchetului insa mai prefera racoarea si trainicia gresiei. Parchetul are tendinta si de a scartai si pocni dupa o vreme, ca sa nu mai vorbim de zgarieturi. Este mai pretentios, trebuie sa folosesti solutii speciale, sa ai grija la apa sa nu se umfle. Asadar ce e de facut in cazul acesta? Alegi pentru casa ta gresie de interior stil parchet desigur!

Nu numai ca e mai trainica, dar e si mai usor de curatat, aspectul ramane la fel mult timp, nu isi pierde din luciu si nici nu-si modifica nuanta. Vei regasi la Imperial White o varietate de gresii stil parchet, de diferite nuante si modele, astfel incat sa se incadreze in orice design al camerelor.

Faianta in relief – la mare cautare

Faianta cu aspect reliefat este la mare cautare in acest an. Pe tot parcursul zilei, lumina care intra in incapere ofera un alt aspect faiantei, umbrele mutandu-se. Este deci o varianta inedita, de care nu ai cum sa te plictisesti si sigur nu se demodeaza vreodata. O astfel de faianta merge atat in bucatarie intre piesele de mobilier, cat si in baie si de ce nu, doar ca un perete de accent.

Modelele variaza, unele avand o simetrie altele nu, linii si forme diferite, aspect lucios sau mat. In functie de ce preferinte ai, inspira-te din catalogul celor de la Imperial White si alege ce-ti place. In plus, gasesti la ei si materiale de constructie ca sa ai toate cele necesare intr-o singura comanda.

De asemenea, daca vrei sa aduci un plus stilistic undeva in casa, alege mozaicul sau placile decorative, la fel de populare in acest an. Chiar si aceste modele le vei regasi pe site-ul oficial www.imperial-white.ro.

0 Shares
You May Also Like