Husa-de-protectie-extrema-de-tip-bumper

Husa de protectie extrema de tip bumper

0 Shares
0
0
0

Husa-de-protectie-extrema-de-tip-bumperHusele pentru Sony Xperia sunt foarte rezistente fiind realizate din materiale de foarte buna calitate. Protectia completa si durabilitatea reprezinta expresia de baza folosita de cei care utilizeaza aceasta husa de protectie extrema de tip bumper, adica carcasa metalica produsa special pentru Sony Xperia Z3.

Carcasa este realizata din aluminiu ultrausor, fiind captusit pe interior cu un burete fin pentru a proteja telefonul de marginea foarte rigida a bumper-ului. Membrana de pe interior este calibrata perfect pentru a oferi un grad sporit de absorbtie a socurilor in cazul unor lovituri foarte puternice.

Producatorul acestor modele de huse compania Toto a folosit o tehnologie laser de ultima generatie pentru a decupa precis porturile laterale si locasurile pentru butoanele laterale. Aluminiul ultrausor eloxat este tratat special mai ales pentru a preveni deteriorarea si pentru mentinerea culoarii data de producator bumper-ului pentru Sony Xperia Z3.

Acest accesoriu deosebit de usor de montat este dotat cu un clips pentru atasarea rapida a protectiei pe telefon, modelul de fata presupunand prinderea printr-o catarama de blocare, realizand imbinari perfecte pentru a oferi o protectie durabila telefonului. 

Durabilitatea si mai ales protectia completa este expresia folosita de utilizatorii husei de protectie extrema tip bumper produsa de renumitul Love Mei special pentru modelul Sony Xperia Z3. Aceasta carcasa este realizata din aluminiu ultrausor pentru a nu ii spori greutatea foarte mult si a nu fi incomod la transportare.

Pe interior este captusit cu un burete extrem de fin care protejeaza telefonul de marginea rigida a bumper-ului. Pe interior are o membrana care este calibrata pentru un grad mai mare de absorbtie a socurilor in cazul loviturilor foarte puternice.

Producatorul a folosit tehnologia laser de ultima generatie pentru a decupa porturile laterale si locasurile pentru butoanele laterale pornit/oprit sau de volum.

O husa speciala este cea din piele naturala Royal Couture Country Cognac care este lucrata manual in serie foarte mica de marochineri, cu deosebit rafinament si atentie la numeroasele detalii.

Aceasta husa beneficiaza de calitatea superioara pielii din care este realizata, fiind nu doar placuta la atingere si rezistenta, ci si o buna protectoare pentru telefonul Sony Xperia Z3. In plus, ii ofera eleganta clasica specifica pielii naturale.

Principalele caracteristici ale acestei huse sunt:
• Este fabricata din piele naturala de foarte buna calitate;
• Este confectionata manual de Royal Couture in serie mica.
• Are linii cu un design elegant ultraslim si interior foarte fin cu finisaje perfecte      specifice;
• Este compatibila 100% cu telefonul Sony Xperia Z3.

Husa din piele naturala de la Royal Couture este o alegere ideala a clientilor foarte atenti la toate detaliile si a celor care apreciaza mai ales calitatea si eleganta mai presus de alte aspecte.

Garantia acestei huse produse de Royal Couture este de 12 luni, avand totodata si o folie de protectie dedicata Sony Xperia Z3 care este inclusa in pachet.

Toate aceste huse Sony realizate in serie mica sunt speciale pentru ca sunt lucrate manual de catre profesionistii din domeniu.

0 Shares
You May Also Like