Idei-de-depozitare-a-obiectelor-nu-foarte-mari

Idei de depozitare a obiectelor nu foarte mari

0 Shares
0
0
0

Idei-de-depozitare-a-obiectelor-nu-foarte-mariCu siguranta fiecare dintre noi ne cumparam o multime de haine si de accesorii cat putem de des, astfel ca garderoba ne este plina de haine. La fel procedam si in cazul incaltamintei, pentru ca de foarte multe ori fie vedem o pereche de adidasi, fie o pereche de pantofi, sau chiar si o pereche de tenisi, si in ciuda faptului ca nu avem mare nevoie de ei, ii cumparam doar datorita faptului ca ne plac.

Exact acelasi lucru putem spune ca se intampla si in cazul accesoriilor, pentru ca de multe ori vedem un anumit accesoriu care consideram ca ne scoate in evidenta, si il cumparam fara a mai sta pe ganduri, chiar daca mai apoi nu il purtam foarte mult.

Ei bine, se pare insa ca odata cu trecerea timpului, daca ne tot cumparam atat articole de vestimentatie, cat si tot felul de accesorii, acestea se aduna, si cu siguranta odata si odata vor deveni o problema datorita faptului ca trebuie sa avem un spatiu mai mare de depozitare.

Articolele de vestimentatie, cu siguranta le vom tine in dulapurile cu haine, insa se pare ca odata si odata acestea se vor umple daca vom continua sa tot cumparam haine. Pentru a avea mai mult spatiu, si pentru a evita aceasta situatie, ar fi ideal daca am da celor nevoiasi hainele pe care nu le mai purtam.

Si totusi, nu putem de fiecare data cand ni se umple garderoba sa tot dam altora hainele pe care le-am cumparat, astfel ca vom avea nevoie de anumite solutii pentru a le depozita. Cu siguranta ne vom putea orienta spre un obiect de mobilier micut, care sa aiba mai multe rafturi, pe care sa ne asezam lucrurile.

Se pare ca solutia ideala ar fi alegerea unui dulapior mic. Acolo ne vom putea depozita o multime de tricouri sau de bluze, sau chiar mai multe perechi de pantaloni.

In cazul in care nu vrei sa cheltuiesti o suma mare de bani pentru a cumpara un astfel de dulapior, atunci cu siguranta rafturile la inaltime pot sa fie solutia ideala pentru tine. Acestea fiind montate pe perete, pot chiar sa ofere casei un aspect foarte placut.

Daca vei opta pentru aceste rafturi cu siguranta vei putea sa depozitezi mai multe obiecte si accesorii pe care nu prea ai unde sa le depozitezi. Nici ideea de a crea un raft pe care sa il pui intr-un colt, si unde sa iti tii aranjata incaltamintea, nu ar fi una rea.

Pentru a putea avea aceste rafturi, fie le comanzi de la magazinele de specialitate, fie alegi sa le construiesti pe cont propriu. Cu siguranta te vei descurca pentru ca vei putea sa folosesti aproape orice tip de material, si chiar sa refolosesti obiecte vechi din casa sau din jurul acesteia, de care nu mai prea ai nevoie.

Astfel, scandurile de care considerai ca nu mai ai nevoie, cutiile din lemn, lazile, sau chiar si sertarele vechi, iti pot fi foarte utile acum, pentru a realiza astfel de rafturi. Cu siguranta daca le ai, poti sa spui ca ai jumatate din materia prima necesara pentru a realiza aceste rafturi.

Vei mai avea nevoie doar de cateva cuie, de holsuruburi, de un ciocan, de o bormasina, asta pentru a putea sa realizezi rafturile, iar mai apoi iti va trebui smirghel sau un polizor electric pentru a le slefui, vopsea pentru a le vopsi si pentru a le da un aspect mai placut, iar mai apoi rafturile vor fi gata.

0 Shares
You May Also Like