Internetul-cel-de-toate-zilele

Internetul cel de toate zilele

0 Shares
0
0
0

Internetul-cel-de-toate-zileleInternetul a ajuns sa faca parte din viata noastra. Cu totii avem un calculator acasa sau un telefon smartphone in buzunar si bineinteles internetul conectat.

Fara sa ne dam seama internetul are o importanta foarte mare pentru noi, chiar si pentru copii pedeapsa cea mai mare care ar putea-o primi ar fi taierea internetului pentru cateva zile.

In randul adultilor internetul este un mijloc de comunicare cu prietenii si familia chiar si din alte tari, reprezinta o cale mai usoara de a comanda haine, mancare, sau chiar de a plati facturi. Chiar daca ni se pare ca acest lucru este foarte util si ne usureaza din munca, sa siti ca aduce si careva dezavantaje si acelea ar fi faptul ca devenim mult mai lenesi.

Nu mai iesim in oras cu prietenii sa povestim caci folosim internetul atat sa ne vedem cat si sa vorbim unii cu altii, evitam plimbarile pana la magazine si cautam cu grija pe internet magazinele online de unde sa comandam.

Inainte sa criticam copii ca nu se joaca indeajuns afara si sa le comparam copilaria cu a noastra, trebuie sa ne uitam putin la noi cum suntem acum, daca noi intr-un timp atat de scurt am reusit sa ne atasam atat de tare de calculatoare, telefoane si mai ales de internet atunci nu trebuie sa ne miram de copii care adora sa se joace pe calculator.

Copii sunt mereu in cautarea jocurilor online pe calculator,  odata ce vor descoperi ca pot sa faca o multime de lucruri in aceste joculete nu se vor mai dezlipi de ele. In plus acestia fac o legatura foarte mare intre televior si calculatot pentru ca in jocurile online ei regasesc personaje din desenele animate pe care le urmaresc la televizor.

Chiar daca nu recunoastem si noi inca ne bucuram de jocurile pe care le gasim online, chiar daca nu le cautama atat de des precum copii, le jucam cu acelasi entuziasm ca si ei. Chiar de aia sunt si concepute aceste joculete, in scopul de a ne inveseli si de a ne distra atunci cand ne plictisim sau avem nevoie de un refugiu de la lumea reala.

Majoritatea tinerilor si adultilor prefera jocurile putin mai complexe pe calculator, pana la urma joculetele pe care le gasim online sunt simple si cu o tematica mai educativa potrivite pentru copii cu varste de pana la 12 ani. Alte tipuri de joculete atrag atentia adolescentilor si chiar si a adultilor acele fiind GTA V, WOW sau alte jocuri de strategie si cu impuscaturi care sunt lucrate si concepute de catre un grup de oameni si pe care le gasesti disponibile si pentru play station sau console.

In concluzie noi nu trebuie sa facem comparatii intre alegerile noastre si alegerile celorlati in modul in care utilizeaza calculatorul sau internetul, pentru ca fiecare avem interese diferite, putem doar sa ne bucuram ca prin intermediul calculatorului si telefonului dar nu in ultimul rand si al internetului noi reusim sa ne facem viata mult mai usoara si mai distractiva.

0 Shares
You May Also Like