La ce aspecte trebuie sa fii foarte atent pentru un pariu cat mai sigur?

0 Shares
0
0
0

Daca esti nou parior, ai nevoie de indrumare cat mai precisa la inceput de drum. In primul rand, totul tine de noroc si intuitie – atuuri pe care le vei dezvolta in timp, pariind. Trebuie sa iti amintesc avantajul pe care il ai acum – extensia caselor de pariuri si in mediul online.

Inainte, casele de pariuri existau doar in format fizic, nu erau atat de multe ca acum iar modalitatile si posibilitatile de pariuri erau limitate. In cele ce urmeaza iti voi vinde niste ponturi ce, cu siguranta, iti vor fi de folos acum la inceput de drum.

In primul rand, iti recomand sa accesezi Piata de ponturi. Acolo poti descoperi numeroase case de pariuri si sa te orientezi spre cea care ofera un bonus mai mare pentru inceput – toate casele de pariuri ofera bonusuri celor ce sunt noi.

Pariaza constant – alege biletul zilei

Pentru ca sansele de castig sa iti creasca considerabil, pariaza cat mai des atunci cand esti sigur, deci alege biletul zilei. Variatele de bilete ale zilei vin ca un pariu sigur de la Piatadeponturi.ro, ca o indrumare spre castig.

Trebuie sa fii atent la cote, stii ce inseamna mai exact cotele? Ei bine, acestea sunt pur si simplu un numar ce face corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata.

Atentie! Alege sa pariezi pe o cota mai mica – o cota mai mica inseamna un castig mai substantial iar o cota mai mare inseamna o suma mai mica de obicei.

Nu pune foarte multe meciuri pe un bilet

Incearca sa joci cat mai la sigur de fiecare data. Nu te arunca sa pariezi pe mai multe meciuri – daca majoritatea nu sunt castigatoare, nu te vei alege cu niciun ban.

Informeaza-te cu privire la cateva lucruri – ultimele rezultate din meciurile dintre cele doua echipe, daca au fost schimbari in ceea ce priveste suporterii, daca o echipa a avut curand un meci sau vine din deplasare si jucatorii nu s-au odihnit cum trebuie si asa mai departe. Castigul tau va fi mult mai sigur daca pariezi urmarind aceste aspecte.

Un alt sport decat forbalul – sanse mai mari de castig

Dupa cum ai observat probabil, majoritatea pariorilor isi indreapta atentia doar spre fotbal. Astfel, casele de pariuri sunt axate doar pe asta, sa ofere sansa de a paria pe cat mai multe meciuri.

Cotele uneori la fotbal sunt facute in asa fel incat sa nu iti ofere o suma inseamnata de bani daca castigi, pentru ca sunt o multime de persoane ce pariaza la fotbal. In cazul unui castig, gandeste-te si tu cate persoane trebuie sa primeasca diferite sume de bani.

Orienteaza-te spre un sport mai putin de interes, handbal de exemplu. Acolo sansele de castig iti vor creste considerabil daca te te informezi cu privire la aspectele metionate anterior.

Nu uita ce ti-am spus, ai in vedere bonusuri casino online de pe piatadeponturi.ro, alege-l pe cel ce prezinta mai multe avantaje, substantiale bineinteles, pentru tine. De acum depinde doar de tine cum iti gestionezi biletele si ce sfaturi, altele decat cele mentionate anterior, alegi sa urmezi.

0 Shares
You May Also Like