O soluție modernă de restaurare dentară – Implantul dentar MIS C1

0 Shares
0
0
0

Persoanele care suferă de edentație resimt efectele neplăcute pe care le provoacă o astfel de stare patologică, fiind afectate atât pe plan social, cât și pe plan emoțional. Din fericire, cei care se confruntă cu astfel de probleme, pot beneficia de cel mai eficient tratament, propus de specialiștii din domeniu și anume – implantul dentar.

Având în vedere evoluția pe care a cunoscut-o tehnologia de-a lungul timpului, în zilele noastre, există o mulțime de variante la care pot apela medicii specialiști pentru a-i ajuta pe pacienți să iasă din impas.

MIS România este o companie de top care oferă soluții complete și sigure de restaurare dentară la standarde calitative, cu un spectru larg de aplicații potrivite oricărei situații clinice.

Cercetările efectuate au contribuit la îmbunătățirea constantă a produselor, îndeplinind totodată cele mai înalte exigențe. Așadar, clinicile dentare și medicii specializați în implantologie pot comanda implanturi din catalogul de produse disponibil pe site.

De altfel, implantul dentar MIS C1 se numără printre opțiunile preferate de specialiști, datorită atributelor sale. Iată care sunt particularitățile specifice ale acestui produs:

  1. Conexiunea conică

Dispunând de o conexiune conică de 6° implantul C1 reduce la minimum micro-mișcările, reducând totodată pierderea osoasă de la nivelul crestei osoase. Datorită indexului cu 6 poziții de la nivelul conexiunii conice, se asigură o plasare corectă a bontului protetic.

În plus, se realizează o fixare sigură între bont protetic și implant. Datorită designului unic al filetului și a stabilității primare superioare, C1 constituie opțiunea ideală pentru o gamă variată de cazuri clinice.

  1. Platform switching

Acest concept se referă la utilizarea unor bonturi cu diametrul mai mic decât platforma implantului. În cazul implantului C1, se reduce resorbția osoasă, iar conexiunea implant-bont protetic este păstrată la distanță de os.

  1. Filetul dublu

Designul C1 permite realizarea unei proceduri simple și mai rapide. De altfel, filetul dublu al acestuia permite o inserare rapidă la o rată de 1.5 mm pe ciclu de rotație, datorată sistemului de spire duble cu care este prevăzut filetul.

  1. Două canale spiralate și apex rotunjit

MIS C1 este prevăzut cu un apex rotunjit care permite o procedură sigură și rapidă de inserție a implanturilor.

  1. Micro-Inele

Datorită micro-inelelor prezente la nivelul gâtului acestui tip de implant, se mărește considerabil contactul între os și implant, iar în acest mod, resorbția osoasă este prevenită.

  1. Tratamentul suprafeței

Decontaminarea reprezintă un proces esențial ce nu poate fi omis mai ales dacă este  vorba despre proceduri chirurgicale. Prin intermediul tratamentelor de suprafață, se elimină diverși agenți contaminanți de suprafață. Implanturile MIS C1 sunt sablate și gravate cu acid, îndeplinind cele mai înalte exigențe ale calității.

Combinația de sablare și gravare acidă s-a dovedit a fi mult mai eficientă în comparație cu alte metode de tratament de suprafață. Procesul de curățare intensă și gravarea acidă asigură o suprafață impecabilă și de calitate superioară. În acest fel, se pot obține rezultate excelente ale osteointegrării.

  1. Freza

Unul dintre marile avantaje pe care le oferă achiziționarea acestui produs constă în faptul că fiecare implant C1 este livrat cu freza finală de unică folosință, găsindu-și utilitatea în cazul oricărui protocol de frezaj.

  1. Biocompatibilitate

Alte două avantaje majore pe care le oferă implantul MIS este biocompatibilitatea și rezistența ridicată datorită aliajului din titan din care este confecționat.

0 Shares
You May Also Like