cazare-litoral-2013

Ofertele cazare pe litoral 2013 sunt gata

0 Shares
0
0
0

cazare-litoral-2013Vara 2012 a fost un an foarte bun pentru litoralul romanesc. Numarul turistilor a crescut cu 15% fata de anul precedent ajungand la peste 1,5 milioane de turisti, fara sa socotim turistii veniti la negru.

Multi turisti au preferat anul acesta sa se cazeze in vile/pensiuni nu numai datorita tarifului mai redus fata de hotel, ci si pentru linistea ce o ofera si trebuie sa recunoastem ca multe vile arata mult mai bine decat vechile hoteluri de pe litoral din oferte cazare Eforie Nord.

Familiile sunt principalii clienti ai vilelor/pensiunilor, aici putand gasi o curte cu gradina pentru copii si uneori loc de joaca. Sa nu uitam ca majoritatea vilelor au bucatarie utilata pentru turisti ceea ce le permite mamicilor sa gateasca pentru puiutii lor, plus ajuta turistii sa nu mai cheltuie asa mult in restaurante.

Multi propietari sunt destul de primitori si cumsecade facand pe turisti sa revina si la anul.Si pentru tineri vilele sunt o atractie, mai bine zis vilele la cheie, impartind pretul vilei la numarul de persoane reiese un tarif destul de convenabil plus avand toata vila la dispozitie cu toate facilitatile acesteia poti avea parte de o vacanta pe cinste plina de distractie.

Cele mai cautate vile sau pensiuni au fost in general cele mai apropiate de plaja sau fix pe plaja,chiar daca tariful a fost putin mai ridicat de cele mai putin apropiate.Una din cele mai cautate vile este Vila Adriano din statiunea Eforie Nord situata chiar pe plaja Belona.

Turistii sunt foarte multumiti de aceasta vila in primul rand de pozitia, dar si de curatenia impecabila, cameristele facand curat in fiecare zi. Tarifele sunt accesibile pentru o vila pe plaja, iar plaja Belona este una din cele mai bune din Eforie Nord.

Vila dispune de camere cu vedere la lac si spre mare si un apartament de un dormitor plus un living cu bucatarie utilata si vedere la lac. Daca doriti totusi sa vizionati mai multe detalii despre aceasta vila intrati pe cazare ieftina litoral.Totusi de retinut daca doriti sa va cazati la Vila Adriano ar fi bine sa faceti rezervarile din timp deoarece se ocupa foarte repede.Se prevede ca si in anul viitor vilele si pensiunile or sa aiba succes daca conditiile si tarifele raman aproape aceleasi.

Va oferim mai jos si o stire cu ce se promite din partea autoritatilor pentru sezonul estival 2013.

0 Shares
You May Also Like