Outdoor team building pentru echipa ta

Outdoor team building pentru echipa ta

0 Shares
0
0
0

Ma batea gandul la un moment dat sa ma mut intr-o padure si sa imi construiesc o casa acolo. Sa ma bucur de ape limpezi de izvor, de zbor de pasari si de plantele medicinale din care sa imi fac ceai. Pana cand am urmarit un reportaj pe un canal specializat de calatorii.

Era vorba despre un grup care a plecat in jungla pentru o perioada indelungata de timp. Totul s-a desfasurat minunat cata vreme au existat alimente din belsug. Serile erau relaxante, petrecute fiind in lumina focului de tabara si in sunetul muzicii si al povestirilor, iar zilele incarcate in plimbari de destindere, catarare sau vaslit alene pe vreun rau.

Cand alimentele s-au sfarsit, totul s-a dus de rapa. Omului modern ii este greu sa se adapteze la vanat ori exclusiv la hrana naturala, la ciuperci si fructe doar. Unde este varianta alegerii? Ce sa mai facem in acest caz cu cardul bancar?

Astfel, grupul a revenit in societate cu o lectie de viata crunta, insa reala. In viata este vorba de echilibru. Ne schimbam greu credintele sau obiceiurile. Cata vreme am fost invatati sa achizitionam carnea de la magazine gata transata pentru gratar este mai greu sa ne apucam de vanat, cum este la fel de greu sa ne obisnuim cu gustul lichenilor pentru cina.

Altfel, pe lumea asta, indiferent de job-ul pe care l-ai ales, un outdoor team building este binevenit. Ai posibilitatea sa iti cunosti colegii mult mai bine, poate sa ii intelegi si sa poti interactiona apoi mult mai bine in timpul sarcinilor obligatorii.

Un team building este solutia ideala pentru angajatii unei companii, cata vreme vine la pachet si cu relaxarea, reprezentand practic un soi de vacanta activa, una in care inveti cine esti, in echilibru, dincolo de limita biroului si de ecranul laptopului. Te-ai gandit la un loc anume? Stii cate zile doresti? Intotdeauna exista o solutie potrivita atat gusturilor tale cat si pentru colegi.

0 Shares
You May Also Like