Performantele-unor-laptopuri-refurbished

Performantele unor laptopuri refurbished

0 Shares
0
0
0

Performantele-unor-laptopuri-refurbishedLaptopurile reprezinta produse nelipsite din viata noastra de zi cu zi. Acestea ne ajuta sa fim foarte bine informati datorita unei conexiuni de cele mai multe ori rapide la Internet. Apoi trebuie sa avem in vedere programele care sunt instalate pe un laptop si care ne sunt necesare in activitatea noastra zilnica, la locul de munca, acasa, etc.

De multe ori nu ne putem permite un laptop nou si mai ales o marca de renume HP, Dell, Mac, Apple, Toshiba, Fujitsu, Sony Vayo etc., si atunci avem o alternativa viabila prin achizitionarea unui produs refurbished. Produsele de acest gen sunt foarte apreciate la nivel mondial, dar la noi in tara sunt relativ noi si nu au o marketing destul de puternic.

In continuare vom analiza performantele catorva laptopuri refurbished:

Laptopuri Business, indiferent daca lucrati intr-un birou sau pe teren, simplifica productivitatea pentru colaborare mobila.

• Laptop HP EliteBook 820 G1, procesor Intel Core i5 4200U 1.6 GHz, memorie RAM 4 GB DDR3, Hard DISK 500 GB HDD SATA, avand instalat Windows 8.1 Pro. Mobilitate, Laptop-ul HP EliteBook 820 G1 este lider in domeniu, fiind subtire, usor si ultramobil in birou si mai ales in deplasare.

• Laptop DELL Latitude E6430s, procesor Intel Core i5 3320M 2.6 Ghz, memorie RAM 4 GB DDR3, HARD DISK 320 GB HDD SATA, DVDRW, fiind instalat un sistem de operare Windows 7 Home Premium.

• Laptop Fujitsu LifeBook S761, processor Intel Core i5 2520M 2.5 GHz, memorie RAM 4 GB DDR3, HARD DISK 160 GB HDD SATA, DVDRW, avand un sistem de operare Windows 7 Home Premium, pentru care beneficiati de performanta optimizata pentru companii, creat pentru clasa mobila de profesionisti, cu securitatea, rezistenta si capacitatea de administrare mult imbunatatita.

• Laptop Lenovo ThinkPad T530, procesor Intel Core i5 3320M 2.6 GHz, memorie RAM 4 GB DDR3, HARD DISK 500 GB HDD SATA, DVDRW, fiind instalat un Windows 7 Professional, reprezinta una dintre acele familii de laptopuri, care a crescut timp de aproape 25 de ani, reusind sa-si pastreze reputatia de a fi una dintre cele mai bune serii de laptopuri business pe care banii o pot cumpara.

• Laptop Toshiba Satellite, procesor Intel Celeron 2840 2.16GHZ; 4096 MB RAM; 500 GB HDD; Intel HD; DVD-RW; Windows 8.1, care dispune de o flexibilitate care va va ajuta sa va indepliniti toate necesitatile si bineinteles de un design uluitor, pe care veti dori sa-l etalati oriunde si in orice situatii. Este un laptop inteligent care se remarca prin eleganta si multifunctionalitate.

Prin urmare, laptopurile refurbished folosite daca sunteti acasa sau va deplasati,  daca urmariti un film sau trimiteti un e-mail, cu cele mai recente procesoare Intel® si cele mai recente solutii grafice va vor oferi performantele si totodata viteza de care aveti nevoie.

Numeroasele optiuni de conectare va vor ajuta sa va imbunatatiti activitatile,  de exemplu, transferand date mult mai rapid, folosind tehnologia USB. Putem vorbi de performante foarte apropiate de ale unor laptopuri nefolosite, avand garantia ca sunt laptopuri Business, deci au fost achizitionate si folosite in cele mai performante medii de lucru.

0 Shares
You May Also Like