Pietrele-pretioase-ne-influenteaza-viata

Pietrele pretioase ne influenteaza viata?

0 Shares
0
0
0

Pietrele-pretioase-ne-influenteaza-viataAtunci cand vorbim despre pietre semipretioase este foarte important sa stim si faptul ca ele nu sunt doar obiecte decorative si de podoaba ci ele sunt si obiecte ce ne pot influenta viata.

Starea de spirit precum si cea de sanatate a unor persoane e controlata de chakre care sunt criteriile de energie din corp. Fiecare chakra atrage vibratiile negative ori pozitive si functioneaza pe o frecventa nume si e influentata si de o culoare anume. La randul lor si pietrele pretioase elibereaza si energiile electromagnetice ce influenteaza chakrele.

Tinand cont de culorile lor, deci si de modul in care ele influenteaza chakra pietrele pot sa creasca vitalitatea si pot sa contracareze influentele negative dar ne pot proteja si santatea si ne pot feri de accidente sau ne pot ajuta sa progresam.

Rosul si rozul reprezentat de pietrele precum rubinul, granatul, coralul si cuartul trandafiriu. Semnificatia e ca rosul inseamna viata dar si energie. Actioneaza asupra charelor elemementre care se afla la baza coloanei. In relatie, rosul creeaza erotism si intimitate.

Traditia indiana spune ca pietrele rosii pot sa vindece bolile de inima si pot sa stimuleze circulatia sangelui deficitara si calmeaza toate durerile. Ele au si puterea de intinerire si va dau un sentiment de implinire si calmeaza si stresul si impulsioneaza zona amoroasa a vietii. Pietrele de culoarea roz va ajuta sa vedeti partea frumoasa din vata si emana energia si dragostea.

Este foarte bine sa purtati atunci cand vreti sa va impuneti punctul de vedere si sa va imbunatatiti relatiile cu colegii, inspira si calitatile de conducator, cand vreti sa fiti dinamici si plini de energie sau cand aveti probleme cu banii si au darul de a va reda increderea si respectul fata de propria persoana. Pietrele roz sunt si ele ideale pentru toate momentele tensionate care exista in familie.

Galbenul este culoarea pentru exprimarea propriei personalitati si actioneaza asupra chakrei plexului solar care controleaza anxietatea, metabolisul, somnul ori digestia.

Pietrele pretioase galbele ne influenteaza sistemul si il detoxifica si ne ajuta sa depasim momentele de extenuare ori de solicitare nervoasa. Se spune ca ele atrag banii si succesul. Topazul este piatra ideala in tratarea insomniei ori in starile de soc si ochiul tigrului pentru ca are o concentratie de fier ridicata are si rezultate uimitoare pentru tratarea afectiunilor de piele si de sange pentru a calma migrenele.

Pietrele pretioase care au culoarea galbena va ajuta sa faceti fata foarte bine disputelor si va inspira in momentul in care vreti sa exprimati sentimente dar nu va gasiti cuvintele. Bijuteriile cu pietre galbene sunt accesorii ideale pentru scriitori si pentru persoanele existente in media pentru ca au rolul de a facilita comunicarea insa va recomandam sa le evitati daca va este teama de critica.

Semnificatia verdelui in simbolistica indiana e ca verdele reprezinta culoarea echilibrului dar si a armoniei. Energia sa este absorbita de anahata, aceasta fiind si chakra inimii ce influenteaza circulatia sangelui, inima ori starile spirituale. Cei care utilizeaza verdele frecvent au si tendinta de a iubi in mod obsesiv dupa cum spun si indienii.

0 Shares
You May Also Like