Pilota Natur din pene de gasca

Pilota Natur din pene de gasca

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele plapumelor pline cu puf si pene?

 „Personalizate”

Atunci cand cumparati pilote si perne, nevoile individuale in timp ce dormiti sunt criterii decisive. Produsele de asternut cu puf si pene pot fi „personalizate”, adica pot fi fabricate in intregime in functie de nevoile individuale ale clientului.

Exista o mare varietate de dimensiuni ale pilotelor, greutatea de umplere si modele de cusaturi, astfel incat pilota sa poata fi adaptata special in functie de nevoile individuale. In acest sens, nevoia individuala de caldura si cerintele pentru confortul plapumelor joaca un rol important.

De exemplu, o pilota plina cu puf pentru iarna cu pereti interiori este ideala pentru persoanele care simt frig usor noaptea sau vor sa doarma la temperaturi scazute intr-un dormitor cu fereastra deschisa. Plapile cu cusaturi usoare sunt recomandate pentru utilizare vara. Sunt usoare si asigura o reglementare excelenta a climei. O caldura placuta se raspandeste rapid in timpul somnului si transpiratia absorbita este eliminata.

Pilotele umplute cu pene de pasari de apa cu greutate redusa (gasca si rata) au valori mari de putere de umplere, ceea ce inseamna capacitatea de a prinde cantitati mari de aer (putere de incarcare). Puterea de umplere a pufului este chiar mai buna.

Un exemplu, in acest sens este  pilota Natur din pene de gasca 200×220 si asta pentru ca pilotele umplute cu puf contin puf ingropat in cantitati mari de buzunare de aer care actioneaza ca un strat izolator. Procentul de aer reduce greutatea pilotei proportional cu volumul acesteia.

Prin urmare, pilotele cu pene si, in special, cu puf, pastreaza corpul cald si confortabil in timpul somnului si sunt foarte usoare in acelasi timp.

Capacitate excelenta de izolare termica

Efectul izolator al unei plapume depinde in mod crucial de – materialul de umplere (de exemplu puf si pene)

Gradul de izolatie termica poate diferi in functie de calitatea umplerii si de proportia pufului si a penelor. Cu cat procentul de coborare este mai mare, cu atat sunt mai bune valorile puterii de umplere si, prin urmare, capacitatea de izolatie termica a plapumei. Din acest motiv, multi consumatori prefera in special plapumi pline cu un amestec de 90% puf si 10% pene.

Amestecurile de pene si puf sunt utilizate in principal pentru perne, deoarece penele ajuta la sustinerea capului sprijinit pe perna, dar tot mai multi oameni prefera acum o perna cu umplutura moale din puf.

Greutatea umpluturii(indicat in grame)

Greutatea unei umpluturi (indicata in grame) poate diferi in functie de cerintele individuale. In functie de greutatea de umplere, pilotele sunt fabricate pentru utilizare vara sau iarna. Pilotele sunt disponibile intr-o mare varietate de modele de cusaturi si constructii pentru a satisface cerintele foarte speciale ale clientilor.

Constructia cusaturii (de exemplu, cu sau fara pereti interiori).

Practic, constructia unei pilote este determinata de modelul de cusatura. Pilotele sunt disponibile intr-o mare varietate. Pilotele de vara contin zone reci care au fost create in mod intentionat, pilotele de iarna ar trebui sa aiba un factor de izolare ridicat.

 

 

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…