Reghecampf are o singura conditie pe care o impune la divort. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova nu are prea mari dorinte de la Anamaria Prodan

0 Shares
0
0
0

Disputa dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf a dus la singura optiune intre cei doi – divortul. Familia si destramarea ei aduce multa atentie atat pentru cei doi, cat si pentru copii lor.

Reghecampf a anuntat saptamana trecuta ca va pune punct casniciei cu Anamaria Prodan, dupa 15 ani de relatie. Antrenorul Universitatii Craiova are o relatie cu Corina Caciuc, relatie fructificata cu un copil. Acesta a fost bineinteles si motivul pentru care actuala casnicie s-a destramat.

Omul de afaceri si antrenorul are o singura conditie pe care o impune Anamariei, respectiv renuntarea la nume. Impresara a declarat faptul ca Laurentiu Reghecampf i-a cerut sa renunte la numele sau.

“Noi am fost familia Reghecampf – Prodan. Inca suntem casatoriti si el este capul familiei. Da, mi-a cerut sa renunt la nume. Asa are el niste chestii. Si? Dar ma intereseaza? Eu m-am nascut Anamaria Prodan”, declara impresara la un podcast la Catalin Maruta.

“Unde era Reghe acum 2 sau 3 ani? Era sus de tot, castiga cupe. Unde e acum? Stii ce imi doresc? Sa se ridice, pentru ca e in genunchi. Sa se ridice si sa duca munca mea mai departe. Sa arate ca tot ce s-a intamplat a fost un accident. Daca isi face o familie si un copil cu aceasta familie, sa nu repete greseala.”, mai adauga impresara Anamaria Prodan. Puteti afla mai multe pe nstiri.ro – site cu stiri si noutati.

Ruptura dintre cei doi nu este doar o chestiune de familie, ci si una de afaceri. Este un mare semn de intrebare asupra modului in care Laurentiu Reghecampf va mai ajunge la nivelul la care a fost atunci cand sotia sa l-a sprijinit ca impresar ca sa aiba rezultate.

Cunoscuta impresara Anamaria Prodan a jucat de cele mai multe ori un rol vital in performantele antrenorului Universitatii Craiova. Anamaria este o persoana foarte influenta in fotbalul romanesc. Ea si-a construit o retea de relatii extrem de importanta, cu oameni puternici din interiorul FRF si LPF.

Inceputurile in cariera de antrenor ale lui Laurentiu Reghecampf au fost create datorita sotiei sale. In primavara anului 2009, Anamaria a reusit sa il instaleze ca om principal la doua cluburi din Liga a2-a, respectiv CS Buftea si Sportul Snagov. In ambele cazuri, Anamaria Prodan a avut o influenta foarte mare, datorita amicitiei construite cu primarii celor doua localitati.

Divortul lui Laurentiu Reghecampf a fost confirmat si de Anamaria Prodan, care dupa lungi incercari ale presei a confirmat si ea. Intrebata saptamana trecuta despre situatia actuala, impresara a sustinut faptul ca in familia lor nu se intampla nimic si ca fotografiile cu sotul ei si amanta sa nu sunt reale. Ba mai mult, Anamaria declara ca in fotografii nu este sotul ei si cu atat mai mult cu o alta femeie.

Cu lacrimi in ochi si totusi puternica, Anamaria Prodan a confirmat ulterior divortul. Pentru mai multe stiri si noutati, puteti accesa site-ul Nstiri.ro.

0 Shares
You May Also Like