pasarela-mamaia

S-a inaugurat pasarela de acostare din Statiunea Mamaia

0 Shares
0
0
0

pasarela-mamaia

Pasarela de acostare din fata Hotelului Victoria, care permite accesul turistilor la un debarcader pentru ambarcatiuni de agrement. Investitia pentru aceasta pasarela a venit de la Ministerul Turismului, prin intermediul Elenei Udrea, in suma de 4.000.000 lei, aflata atunci la conducerea ministerului.

Din cei 4 milioane de lei, contributia primariei din Constanta a fost de numai 580.000 lei. Proiectul a fost inceput in anul 2010 si finalizat in 2012.

Astfel, constantenii si turistii aflati pe litoral in Mamaia se vor putea plimba cu vaporasul pana in Portul turistic Tomis si inapoi, la bordul unui vas de pasageri. Capacitatea acestui vas este de 140 de persoane, la bordul lui putandu-se servi masa, aceasta avand ca specific preparatele din peste si fructe de mare.

La inaugurare, pe 4 iunie 2012, Mazare a aparut pe o salupa alaturi de sase tinere dragute, alaturandu-se apoi multimii adunate de curiosi si mocangii. In prima saptamana s-au efectuat curse gratuite cu vaporasul,dupa care turistii cazati in Mamaia au trebuit sa scoata cate 35 de lei de caciula.

Pasarela din statiunea Mamaia, este amplasata in Marea Neagra, in dreptul hotelului Victoria, cu o prelungire pe apa de 420 m in larg, avand la terminarea ei, un debarcader pentru a putea permite ambarcatiunilor de agrement sa acosteze pentru a putea prelua turistii veniti sa se plimbe pe litoralul marii Negre.

Multe surprize in vara asta se anunta si pentru turistii care au cazare Jupiter .

0 Shares
You May Also Like