Samsung-Galaxy-S7-noul-rege-al-smartphone-urilor-in-2016

Samsung Galaxy S7 – noul rege al smartphone-urilor in 2016

0 Shares
0
0
0

Samsung-Galaxy-S7-noul-rege-al-smartphone-urilor-in-2016Dupa cum stiti deja, Samsung Galaxy S7 si S7 Edge au sosit si vor conduce “haita” smartphone-urilor cu Android in 2016. Daca vrei huse Samsung de cea mai buna calitate, poti gasi pe MagazinGsm.ro.

Nici unul dintre aceste device-uri nu este cu adevarat revolutionar, nici in ceea ce priveste design-ul si nici din punct de vedere al componentelor hardware, dar Samsung nu reinveteaza roata acum (din aceste perspective), ci doreste sa ne intampine cu anumite schimbari notabile, ce ne vor ajuta sa le folosim device-urile mai eficient si mai placut.

Sunt o multime de lucruri de stiut, mai ales daca migrezi de pe un iPhone pe un alt smartphone cu Android, cum ar fi cele de la Samsung.

Frumos, elegant, waterproof.

Daca esti deja familiarizat cu seria Samsung Galaxy din 2015, vei stii cu siguranta la ce sa te astepti de la un Galaxy S7. Schimbarile din acest an, aduc in primul rand rafinament, eleganta, rezistenta imbunatatita si alte cateva plusuri. S7 beneficiaza de acelasi design fin, din metal, ce da un feeling premium.

Arata foarte bine si se simte foarte bine atunci cand este butonat. Design-ul imbuntatatit a reusit sa “ascunda” camera principala ceva mai bine, aceasta fiind acum incastrata mai bine in carcasa, decat era cea de pe modelul anterior.

Cu un display de 5.1 inch cu tehnologie AMOLED, ecranul unui S7 poate fi invidiat de catre orice smartphone de pe piata, fiind foarte stralucitor si clar. Culorile sunt vii, beneficiind de un gamut larg, fara inconsistente. Per ansamblu, telefonul este unul foarte comfortabil, dimensiunile sunt destul de mici (dar fara a fi mic) si poate fi tinut in mana cu usurinta.

Daca totusi preferi un telefon mai mic, acest model nu va fi pentru tine, ci mai degraba unul de genul iPhone 5s. Cu toate astea, aceste 2 modele sunt destul de fragile, dintr-un singur motiv: sunt imbracate in sticla. Chiar daca aceasta sticla nu este una normala, ci una de tip Gorilla Glass 4 sau 5, la caderi sau la loviri repetate, este foarte probabil sa se sparga, ca orice sticla de altfel.

Din aceasta cauza, telefoanele sunt considerate destul de fragile, daca este sa le comparam cu alte modele disponibile in acest an. Strict in aceasta privinta, nu recomandam achizitionarea unui smartphone S7 sau S7 Note fara o carcasa de protectie, de calitate.

Un alt dezavantaj al folosirii sticlei, este atragerea amprentelor si a prafului. Daca il lasati cateva zile fara a-l sterge cu o carpa de exemplu, va fi foarte neplacut la atingere si ecranul va arata murdar, din cauza amprentelor si prafului ce se vor depune foarte usor.

Daca asta este un lucru care te deranjeaza in general la un telefon, mai mult decat atat iti recomandam cumpararea unei carcase, altfel vei fi destul de frustrat folosind acest model.

Cu toate astea, chiar daca atrage praful si amprentele ca un magnet, Galaxy S7 este rezistent la praf (la patrunderea acestuia la interior) si de asemenea, este si rezistent la apa, avand rating certificat IP 68.

0 Shares
You May Also Like