Se-merita-sa-treci-de-la-iPhone-6-la-iPhone-7

Se merita sa treci de la iPhone 6 la iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Se-merita-sa-treci-de-la-iPhone-6-la-iPhone-7Toti utilizatorii de telefoane mobile inteligente isi doresc ca dispozitivele lor sa functioneze fara probleme o perioada de timp cat se poate de indelungata.

Ei bine, pentru ca telefonul tau sa functioneze cat mai mult timp fara probleme, acesta trebuie sa fie fabricat de catre un producator de succes de pe piata, pentru ca in caz contrar, daca ai un telefon al unui producator nou, sau necunoscut, sunt sanse ca telefonul tau sa se blocheze destul de des, sau sa se defecteze foarte rapid.

Asadar, daca vrei sa iti cumperi un telefon de care sa te poti bucura mult timp de acum incolo, iti vei putea indrepta atentia spre un model iPhone, de la Apple. Stim cu totii cat sunt de performante si de indragite de catre utilizatori aceste telefoane, insa este important sa stii ca trebuie sa ai mare grija de dispozitiv, pentru ca daca va fi nevoie de inlocuirea unor piese iPhone, acestea sunt destul de scumpe.

Deci, daca vrei sa iti cumperi un dispozitiv al acestui producator, trebuie sa stii ca sunt destul de costisitoare. Sunt o multime de utilizatori care nu isi permit sa isi cumpere inca ultimul model lansat pe piata, si anume iPhone7, astfel ca inca isi indreapta atentia spre modelele anterioare, si anume iPhone6 sau iPhone 6 S.

Ei bine, trebuie sa stii insa ca intre aceste dispozitive exista o multime de diferente, si cu siguranta modelul iPhone 7 este cu mult mai performant decat modelul precedent. Astfel ca nu este de mirare de ce acei utilizatori care isi permit, isi cumpara un astfel de model.

In primul rand procesorul A10 Fusion quad core, cu care este echipat modelul iPhone 7, se spune ca are performante cu pana la 40% superioare modelului A9, cu care este echipat modelul precedent. Se spune despre acest procesor ca ar fi de 120 de ori mai rapid decat procesorul cu care a fost echipat primul model iPhone.

Camera foto este un alt detaliu foarte important, astfel ca din acest punct de vedere camera modelului iPhone 7 este mult superioara modelului precedent, aceasta avand o rezolutie de 12 MP, 4K.

Pana si autonomia bateriei este mult mai buna in cazul ultimului model lansat pe piata de catre cei de la Apple, despre care se spune ca rezista 12 ore, fata de doar 10 ore in cazul modelului iPhone 6S.

In ceea ce priveste designul nu se poate spune ca exista multe diferente intre cele doua modele, insa in ceea ce priveste partea de software, modelul iPhone 7 este cu mult superior, acesta fiind dealtfel primul dispozitiv Apple care vine cu sistemul de operare iOS 10.

Un mare dezavantaj insa al acestui model este acela ca nu mai are jack separat astfel ca si castile se vor conecta tot in acelasi loc, precum cablul de incarcare, astfel ca nu vei mai putea sa iti incarci dispozitivul si in acelasi timp sa asculti muzica.

Se pare ca acesta ar fi cam singurul dezavantaj al modelului iPhone 7 in fata precedentelor modele, insa cu siguranta se merita sa iti cumperi un astfel de model.

0 Shares
You May Also Like