Sfaturi-pentru-femeile-care-poarta-rochii

Sfaturi pentru femeile care poarta rochii

0 Shares
0
0
0

Sfaturi-pentru-femeile-care-poarta-rochiiIn cazul in care v-ati decis sa renuntati cel putin pentru o vreme la pantaloni si nu sunteti acel gen de femeie care sa stie sa poarte rochiile sunt cateva sfaturi de care puteti tine cont pentru a evita o serie de probleme care pot sa apara in momentul in care purtati rochii.

Nu conteaza ca sunt rochii ieftine sau scumpe regulile se aplica la fel.

Aplecati-va inainte de a iesi din casa!

In acest mod veti putea afla cat este de scurta rochia pe care o purtati. Utilizati o oglinda mare, stati cu spatele spre ea si aplecati-va. Este bine sa pierdeti aceste cinci secunde pentru a evita aparitia unor posibile neplaceri in public. 

Pantalonasii pot fi o solutie.

In cazul in care sunteti ceva mai pudinca si daca afara bate vantul sau daca rochia este scurta va puteti gandi si la posibilitatea de a utiliza o perece de pantalonasi cat mai mulati pe sub rochie.

Picioarele trebuie sa ramana lipite. In momentul in care va dati jos din masina tineti minte sa puneti ambele picioare pe sol in acelasi timp si incercati sa le tineti lipite.

Gentile pot sa va ridice rochia. Alegti gentile pe care le veti purta impreuna cu rochia in asa fel incat rochia sa nu sufere in timpul purtarii. Gentile foarte mari sau cele cross adera la material si fac ca rochia sa se ridice.

Nu uitati de deodorant. Pentru zilele canciculare poate sa fie o provocare uriasa sa purtati rochii. Aici facem referire la transpiratia in exces si la picioarele care se lipesc si poate aparea un zgomot neplacut. Aceasta problema se poate preveni utilizand un deodorant.

Verificati in momentul in care iesiti din toalete. Uneori rochiile insista sa ramaa prinse in lenjerie si pentru a evita situatiile mai putin placute va recomandam sa verificati de doua ori inainte sa iesiti din baie.

Fiti atente la scari. In momentul in care urcati sau coborati scari tineti de marginea rochiei si incercati sa o pastrati cat mai apropiata de corp si astfel nu riscati sa se vada ceva sub rochie.

De fiecare data cand va asezai aveti grija sa trageti rochia pentru a nu sta direct cu picioarele pe scaun. In acest mod veti evita si sifonarea dar si senzatia deloc placuta.

Ridicati cat mai bine fusta. Atunci cand mergeti la baie aveti grija sa tineti rochia cat mai sus si cat mai bine pentru a evita ca aceasta sa ajunga in toaleta.

In momentul in car purtati rochii aveti grija sa va aplecati indoind cat mai mult genunchii.

Acest lucru va poate ajuta in momentul in care va cade ceva pe jos pentru a evita sa lasati sa se vada mai mult decat trebuie.

Este recomandat ca atunci cand va decideti sa purtati rochii sa va definiti cat mai bine un stil pentru ca altfel nu va veti simti bine in rochie si veti avea tendinta sa va purtati stangaci.

Pentru inceput puteti sa purtati rochii mai lungi care sa impuna mai putine riscuri si sa scurtati rochia treptat pe masura ce va obisnuiti.

0 Shares
You May Also Like