Sfaturi-pentru-o-epilare-perfecta

Sfaturi pentru o epilare perfecta

0 Shares
0
0
0

Sfaturi-pentru-o-epilare-perfectaIn cazul in care doriti sa eliminati urmele de par indiferent ca vorbim de maini, picioare, fata sau zona inghinala, epilarea cu ceara e o solutie ideala.

Tinand cot ca suntem in sezonul estival si ca acum avem tot timpul picioarele la vedere  va trebui sa aveti grija ca si pielea sa fie in stare perfecta.

Asta inseamna sa eliminati toate firele de par de pe corp. Produsul ideal care va ajuta sa aveti cele mai bne rezultate timp de aproximativ 30 de zile e ceara.

Multor persoane dintre reprezentantele sexului frumos li se pare chinuitor sa se supuna unei epilari cu ceara.

Daca luati in calcul cateva mici idei si sfaturi epilarea cu ceara nu va mai fi foarte dureroasa. Veti avea nevoie in primul rand de un kit de epilare care sa inculda si rola hartie pentru epilat.

Primul lucru ce va trebui facut in momentul in care va decideti sa incepeti operatiunea este sa priviti si calendarul. In perioada menstruala activitatea bulbului pilos se diminueaza si daca se va face acum epilarea efectul va fi mai de durata.

Perioada ce precede fluxul este mai putin recomandata pentru ca pielea e mult mai sensibila la durere si smulgerea parului va provoca mai multa durere.

Pentru a beneficia de o epilare perfecta inainte de cu cateva zile se recomanda sa aplicati si creme cu proprietati exfoliante. In cazul in care pielea este neteda si perfect curata ceara va adera mai bine si pot sa fie smulse si firele de par care cresc sub piele. In cazul in care vreti sa va epilati dupa baie sau dupa dus va recomandam sa va amintiti ca pielea va trebui sa fie uscata perfect.

Se va aplica un strat de talc subtire si ceara se va lipi numai de firle de par si nu si de piele iar smulgerea sa va fi mai putin agresiva.

Pentru a va epila pe picioare va recomandam ceara calda ce se intinde utilizand un aplicator special. Lucrul acesta dialata porii si va face ca epilarea sa nu mai fie la fel de neplacuta.

Utilizand un burete va recomandam sa masati gambele in sens contrar cresterii parului si in acest mod va veti asigura ca firele ies de sub piele. Va recomandam sa dezinfectati ulterior zona utilizand un produs care nu contine alcool.

Aplicati ceara pe portiuni mai mici si puneti peste in sensul de crestere al firului de par o bucata de hartie speciala de epilat tinand cont ca aceasta sa se lipeasca foarte bine de ceara.

Incepeti sa presati din zona de sus a fasiei spre zona inferioara si lasati dezlipita partea de jos pentru a putea tine de ea in momentul in care smulegeti hartia.

Desprindeti ceara cu putere si daca se poate dintr-o singura miscare. In cazul in care e enecesar sa repetati operatiunea pentru aceeasi zona schimbati hartia.

Pentru zona inghinala utilizati ceara rece sau calda care e mult mai comoda pentru partea aceasta a corpului. Va recomandam sa dezinfectati zona inante sa incepeti sa va epilati. Zona inghinala este sensibila si supusa frecarii cu haine.

0 Shares
You May Also Like